'Sterf hem uit!' McGregor los op beruchte Russische vechter MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Sterf hem uit!' McGregor los op beruchte Russische vechter

'Sterf hem uit!' McGregor los op beruchte Russische vechter

Conor McGregor vertelt de UFC om Khamzat Chimaev van de het evenement van vanavond te halen en hem te dwingen te "verhongeren". Khamzat Chimaev zou het opnemen tegen Nate Diaz tijdens UFC 279, maar werd in plaats daarvan gedwongen de uitdaging van Kevin Holland aan te gaan nadat hij met een aanzienlijke marge het wedstrijd gewicht had gemist.

Conor McGregor is van mening dat Khamzat Chimaev moet worden teruggetrokken uit UFC 279 en moet worden "uitgehongerd" na het missen van gewicht. Chimaev zou het zaterdagavond opnemen tegen McGregor's voormalige tweevoudige rivaal Nate Diaz in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Als reactie hierop gaf UFC-superster McGregor een waarschuwing aan andere vechters op sociale media en tweette: ,,Mijn mening is dat ze Khamzat volledig van de kaart hadden moeten halen. Dat hij stond te lachen op de weegschaal zegt mij genoeg. Sterf hem uit van de honger", schreef McGregor op Twitter.

Irritant

McGregor en de Rus hebben een geschiedenis. Zo biechtte Chimaev op dat hij een aantal jaren terug in het vliegtuig naar Ierland zou hebben gezeten om McGregor te vermoorden. Dit nadat de Ier voormalig UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov tot op het bod had beledigd.

Diaz neemt het nu op tegen Tony Ferguson, die op korte termijn een hoofdevenement van vijf ronden wilde redden. Diaz is nu toegegeven dat hij niet goed voorbereid is na de acties van Chimaev, maar traint zichzelf tegen iedereen in de Octagon. "Het is allemaal een puinhoop. Het is verdomd irritant," vertelde Diaz aan ESPN.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws