'Roodharige F*CK!': Ruzie NL'er Mousasi met Conor McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Roodharige F*CK!': Ruzie NL'er Mousasi met Conor McGregor

'Roodharige F*CK!': Ruzie NL'er Mousasi met Conor McGregor

Gegard Mousasi spreekt over de oorsprong van zijn ruzie met UFC-ster Conor McGregor. De Nederlandse vechter is absoluut geen fan van de Ier.

In 2016 zette Mousasi UFC-ster McGregor op scherp voor de manier waarop hij zichzelf promoot. In het bijzonder hoe hij te werk ging om met zijn geld te pronken. Daarna stuurde de Ier Mousasi een privé bericht waardoor er een woorden ruzie ontstond (lees verder onder Tweet).

,,Die roodharige fuck is achterlijk", zegt Mousasi. ,,Hij stuurde me een bericht en ik zei: 'Wat ga je doen met je 50 kg?' En toen was hij, ik weet het niet, hij was filosofisch of wat de fuck hij ook schreef, hij zei: een mes is lichter dan een pond, het kan van oor tot oor snijden."

Twitter held

,,Die man is een zwerver. Hij is een man van 50 kg, wat gaat hij in godsnaam doen? Ik wed dat als hij oog in oog staat, hij dat niet zal zeggen. Maar weet je, Twitter geeft sommige mensen moed." Dit weekend staat Mousasi in Dublin (woonplaats van McGregor. red), in de Bellator kooi tegen Austin Vanderford.

De Nederlander verdedigd daar zijn Bellator titel. Of McGregor een kijkje komt nemen is niet uitgesloten. Immers is het zijn thuisbasis. Maar of hij Mousasi onder ogen zou durven te komen is niet duidelijk. Dat dit spannend zou worden wel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws