Mousasi gaat vrijdag 100% voor de kill! 'Wat er ook gebeurt' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Mousasi gaat vrijdag 100% voor de kill! 'Wat er ook gebeurt'

Mousasi gaat vrijdag 100% voor de kill! 'Wat er ook gebeurt'

Gegard Mousasi zal vrijdag zijn Bellator MMA titel verdedigen tegen Austin Vanderford in de 3Arena in Dublin, Ierland. Nederlander Mousasi belooft 100% voor de kill te gaan, wat er ook gebeurt.

Tijdens Bellator 250 in oktober 2020 werd Mousasi tweevoudig Bellator-kampioen middengewicht. De Nederlander versloeg Douglas Lima om de vacante titel te veroveren. Daarna verdedigde de MMA-veteraan met succes zijn titel met een TKO-overwinning op John Salter.

De 36-jarige kampioen heeft een Bellator record van 6-1 nadat hij in 2017 bij de organisatie tekende. Gedurende zijn lange MMA-carrière versloeg Mousasi namen als Chris Weidman, Rory MacDonald, Dan Henderson en Thiago Santos.

Wat er ook gebeurt

Mousasi krijgt de taak om Austin Vanderford het eerste verlies van zijn professionele carrière te bezorgen. Vanderford is misschien het best bekend als de echtgenoot van Paige VanZant, de sexy voormalige UFC-vechter. Echter maakte Vanderford behoorlijk naam met zijn werk in de kooi (gaat verder onder video).

Zes van Vanderfords elf overwinningen vallen onder de Bellator-paraplu. Meest recent versloeg Vanderford veteraan Fabian Edwards in Bellator 259. Mousasi echter die met toptrainer en coach Bert Kops traint belooft vuurwerk. ,,Ik ga 100% alles geven, wat er ook gebeurt", zegt Mousasi. Het gevecht zal te zien zijn via ESPN.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws