ONDANKS DOOD VADER: Khabib klaar voor Justin Gaethje MMA Nieuws
MMA Nieuws

ONDANKS DOOD VADER: Khabib klaar voor Justin Gaethje

ONDANKS DOOD VADER: Khabib klaar voor Justin Gaethje
ONDANKS DOOD VADER: Khabib klaar voor Justin Gaethje

UFC-baas Dana White, verwacht dat Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje het komende UFC 253 event zal headlinen

Khabib Nurmagomedov zal dit jaar nog steeds vechten op UFC 253, ondanks de tragische dood van zijn vader Abdulmanap. UFC 253 zal plaatsvinden op Fight Island op 19 september. En de langverwachte lichtgewicht titelstrijd staat gepland.

Khabib's vader, Abdulmanap Nurmagomedov, werd in een medisch coma gebracht nadat hij in mei in het ziekenhuis in Moskou was opgenomen. De MMA-coach verloor vorige maand echter zijn strijd. Zijn familie verwoest achterlatend.

Geloof

Maar White gelooft dat Khabib over twee maanden tegen Gaethje zal strijden, tenzij hij iets anders hoort. Hij zei: "Ik denk niet dat het van tafel is. Ik wacht gewoon om van hem te horen. Ik laat hem met rust totdat hij klaar is om te praten en hem te laten rouwen en doen wat hij moet doen."

"Ik reikte naar uit hem op de dag van zijn vaders overlijden, sindsdien heb ik niets meer van hem gehoord." Khabib's laatste gevecht was in Abu Dhabi in september 2019 toen hij de ongeslagen ster Dustin Poirier versloeg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws