McGregor vs Poirier 4 in de maak: 'Signalen UFC wijzen er op'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor vs Poirier 4 in de maak: ‘Signalen UFC wijzen er op’

McGregor vs Poirier 4 in de maak: ‘Signalen UFC wijzen er op’

McGregor vs Poirier 4 in de maak: 'Signalen UFC wijzen er op'

Conor McGregor die voor een vierde keer tegen Dustin Poirier zal vechten lijkt op de plank te liggen bij de UFC. Althans dat vermoedt Poirier die zegt dat hij al maanden niets van de UFC heeft gehoord. Hij denkt dat ze wachten tot McGregor geneest om een ​​vierde gevecht te boeken.

Een vierde botsing tussen Poirier en McGregor zou op de rol kunnen staan ​​na hun blockbuster Las Vegas-clash van afgelopen zomer. De Amerikaan versloeg de Ierse superster McGregor via doktersonderbreking. Dit nadat de Ier zijn been brak aan het einde van de allereerste ronde van hun lichtgewicht gevecht.

Poirier staat voor op McGregor met 2-1 na zijn overwinningen bij UFC 257 en UFC 264. Het lijkt erop dat McGregor de kans zou kunnen krijgen om hun rivaliteit te nivelleren, waarbij Poirier hintte naar de UFC die een vierde gevecht boekt.

Willen we dat wel

Hij onthulde ook dat hij de afgelopen twee maanden niets van UFC Dana White en de organisatie heeft gehoord. Op de vraag of hij tegen Nate Diaz zou vechten, antwoordde Poirier: ,,Ik weet niet wat er aan de hand is. Ik heb de afgelopen 2 maanden van niemand iets gehoord.”

De 33-jarige ging verder door te suggereren dat de UFC wacht op McGregor om te genezen voor een vierde gevecht later dit jaar. Op de vraag of de UFC wacht tot McGregor is hersteld om ze voor de vierde keer te matchen, antwoordde hij: ,,Waarschijnlijk wel.”

Bekijk ook

Rooie Rinus straft aanvallers af in oneerlijk straatgevecht (video)

Rooie Rinus slaat aanvallers plat in oneerlijk straatgevecht (video)

We zien het vaker video's van straat gevechten waar het er niet altijd eerlijk aan toe gaat

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page