Jairzinho Rozenstruik einde zomer weer in actie bij de UFC - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Jairzinho Rozenstruik einde zomer weer in actie bij de UFC

Jairzinho Rozenstruik einde zomer weer in actie bij de UFC

De Surinaamse UFC vechter Jairzinho Rozenstruik verwacht augustus of september weer in actie te komen. Zo zegt de vechter de vechter vrijdag.

Tijdens een persconferentie in Oxygen Resort sprak de getalenteerde vechter over toekomst in de UFC. Rozenstruik die een bliksem carierre maakte en onverslaanbaar leek kreeg flink klop van Francis Ngannou. De Fransman bracht Rozenstruik een razendsnel knock-out verlies toe op 9 mei.

“We zijn nu al bezig te praten met de UFC. De kans is aanwezig dat ik in augustus of september weer in de octagon sta. Wie de tegenstander wordt zullen we nog zien”, zegt Rozenstruik (bron DWT). In ieder geval zal het niet tegen de Nederlander Alistair Overeem zijn.

Voor niemand uit de weg

Rozenstruik versloeg Overeem in de laatste seconden van hun wedstrijd. Waar de Nederlander een flinke gescheurde lip aan overhield. “Hij is nummer acht in de zwaargewichtdivisie en ik ben nummer zes. Mijn doel is om zo snel mogelijk kampioen te worden en daarvoor moet ik vechten tegen iemand die tussen de eerste en de zesde plek staat.”

Gederoomde tegenstanders voor Rozenstruik zijn Curtis Blaydes en Derrick Lewis en de Braziliaan Junior Dos Santos. Rozenstruik maakt het niet uit wie er tegenover hem staat later dit jaar. “Wanneer we in de achthoek stappen willen we gewoon winnen. Dat is alles wat telt.”

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page