Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Jairzinho Rozenstruik einde zomer weer in actie bij de UFC

Jairzinho Rozenstruik einde zomer weer in actie bij de UFC

De Surinaamse UFC vechter Jairzinho Rozenstruik verwacht augustus of september weer in actie te komen. Zo zegt de vechter de vechter vrijdag.

Tijdens een persconferentie in Oxygen Resort sprak de getalenteerde vechter over toekomst in de UFC. Rozenstruik die een bliksem carierre maakte en onverslaanbaar leek kreeg flink klop van Francis Ngannou. De Fransman bracht Rozenstruik een razendsnel knock-out verlies toe op 9 mei.

“We zijn nu al bezig te praten met de UFC. De kans is aanwezig dat ik in augustus of september weer in de octagon sta. Wie de tegenstander wordt zullen we nog zien”, zegt Rozenstruik (bron DWT). In ieder geval zal het niet tegen de Nederlander Alistair Overeem zijn.

Voor niemand uit de weg

Rozenstruik versloeg Overeem in de laatste seconden van hun wedstrijd. Waar de Nederlander een flinke gescheurde lip aan overhield. “Hij is nummer acht in de zwaargewichtdivisie en ik ben nummer zes. Mijn doel is om zo snel mogelijk kampioen te worden en daarvoor moet ik vechten tegen iemand die tussen de eerste en de zesde plek staat.”

Gederoomde tegenstanders voor Rozenstruik zijn Curtis Blaydes en Derrick Lewis en de Braziliaan Junior Dos Santos. Rozenstruik maakt het niet uit wie er tegenover hem staat later dit jaar. “Wanneer we in de achthoek stappen willen we gewoon winnen. Dat is alles wat telt.”

Bekijk ook

Mike Tyson uitgedaagd door voormalig UFC-kampioen

Bokslegende Mike Tyson maakt zich op voor een sensationele terugkeer naar de ring, 14 jaar ...

STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event

Op het Bellator MMA-front was het de afgelopen maanden stil, maar dat kan in de ...

GLORY brengt kickbokswedstrijden op regionale zenders

Hoe stil het nog is voor een aankondiging van nieuwe events en plannen bij GLORY ...