Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘IK GA HEM AFMAKEN’: Alistair Overeem wil rematch met Jairzinho Rozenstruik

‘IK GA HEM AFMAKEN’: Alistair Overeem wil rematch met Jairzinho Rozenstruik

Alistair Overeem (R) gevloerd door Jairzinho Rozenstruik (L)

Alistair Overeem wil rematch van Jairzinho Rozenstruik: ‘Ik vecht opnieuw tegen hem, ik ga hem afmaken’

Nadat Alistair Overeem zich zaterdag als winnaar kon uitroepen tegen Walt Harris tijdens UFC Jacksonville, heeft de sympathieke Nederlander zijn vertrouwen weer terug en wil zich werken op de Surinaamse knokker Jairzinho Rozenstruik.

Rozenstruik verbaasde vriend en vijand door in december vorig jaar in de laatste 10 seconden van zijn wedstrijd tegen Overeem de MMA-reus knock-out te slaan. Overeem hield niet alleen een naar gevoel over aan het gevecht maar ook een horror blessure, zijn bovenlip was letterlijk in twee gesplitst.

Wat nou gewonnen

De scheidsrechter onderbrak de partij tegen Rozenstruik, Overeem denkt dat de onderbreking te vroeg kwam en laat geen twijfel te laten over een mogelijke rematch. “Naar mijn mening een verkeerde onderbreking, de scheidsrechter had er nooit tussen mogen springen en toen hij dat deed was er nog nul seconden over,” zegt Overeem tegen Sirius XM’s Fight Nation.

“Ik dacht dat ik dat gevecht echt had gewonnen en toen was het voorbij, ze stopten het, TKO? En dan heb je Rozenstruik die erover praat. Hij heeft mij knock-out geslagen? Die man heeft geluk gehad en ik zou de wedstrijd graag overdoen, want als ik weer met hem vecht, dan ga ik hem afmaken. Honderd procent.”

Bekijk ook

Holloway sloopt Kattar in 5 ronden durend bloedbad (video)

Max Holloway toonde een andere vechter dan dan hij ooit was in zijn gevecht met ...

MMA-talent scoort 1e vette UFC knock-out van 2021 (video)

Punahele Soriano had de eer de eerste knock-out van het UFC 2021 seizoen te scoren. ...

BREAKING: Dana White ‘Khabib overweegt terugkeer gevecht’

Khabib Nurmagomedov de UFC-lichtgewicht kampioen lijkt uit pernsien te komen. UFC President DanaWhite kondigde vanavond ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page