'Innerlijke bitch!' Ex-Rivaal zegt dat hij McGregor gevecht niet wilde
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Innerlijke bitch!’ Ex-Rivaal zegt dat hij McGregor gevecht niet wilde

‘Innerlijke bitch!’ Ex-Rivaal zegt dat hij McGregor gevecht niet wilde

'Innerlijke bitch!' Ex-Rivaal zegt dat hij McGregor gevecht niet wilde

Donald Cerrone onthult dat hij niet in de MMA-kooi wilde zijn tijdens UFC 246 tegen Conor McGregor. Echter kon hij niet weigeren en wijdt dat aan zijn innerlijke bitch. McGregor slaagde erin Cerrone knock-out te krijgen met een hoofdtrap en sloeg op slechts 40 seconden in de wedstrijd toe.

UFC-veteraan Cerrone heeft onthuld dat hij niet in de Octagon wilde zijn met Conor McGregor toen ze tegenover elkaar stonden op UFC 246. Vanavond tijdens UFC 274 zal Cerrone de wandeling naar de kooi maken voor een gevecht tegen Joe Lauzon in Phoenix. Wat wel eens de laatste keer zou kunnen zijn voor Cerrone.

Wilde echt niet

Het gevecht zal twee legendes van de sport tegen elkaar zetten en als dit de laatste poging van Cerrone wordt, zal hij willen proberen met een knal afscheid te nemen. Deze week maakte hij een trip down memory lane. Toen hij het gevecht met McGregor in januari 2020 besprak, was Cerrone eerlijk over wat er gebeurde.

,,Tijdens het gevecht met Conor McGregor, met miljoenen kijkers, mijn moment, en ik wilde daar niet zijn. Ik kan daar geen duidelijker antwoord op geven. Het was zo’n vreemd gevoel”, zei Cerrone.

,,Ik wilde ik niet eens naar buiten. Dus toen Conor me de deur gaf, nam ik hem aan. Dat was mijn innerlijke bitch. Ik deed de deur open, maar dacht waar is de nooduitgang. Het is zo makkelijk. Het is zo gemakkelijk om een gevecht aan te nemen, en ik nam het. Daar moet ik elke dag mee leven.”

Bekijk ook

Transmeisje straft bullebak met grote mond af: 'Yo b*tch' (video)

Transmeisje straft bullebak met grote mond af: ‘Yo b*tch’ (video)

Dat transmeisjes ook kunnen vechten blijkt wel uit een video die viraal gaat op social media.

UFC-kampioen Ngannou geeft datum voor zijn comeback

UFC-kampioen Ngannou geeft datum voor zijn comeback

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen sluit de mogelijkheid om tegen het einde van het jaar terug te keren naar de UFC niet volledig uit

Kickbokser Mickael Palandre trapt rivaal door touwen ring! 'Harde landing'

Kickbokser trapt rivaal door touwen ring! ‘Harde landing’ (video)

Mickael Palandre trapte zijn tegenstander de Egyptenaar Taha El Mekarem zo hard afgelopen zaterdag

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page