UFC'er Cerrone waarschuwt jonge vechters Nieuws
Nieuws

UFC'er Cerrone waarschuwt jonge vechters

UFC'er Cerrone waarschuwt jonge vechters

Donald Cerrone heeft enkele woorden van wijsheid voor de jonge strijders van vandaag. De UFC'er zegt goed op te letten met wie je zaken doet zoals managers en trainers.

Als iemand die alles heeft gezien en meegemaakt, heeft de 38-jarige Cerrone veel jongere vechters onder zijn hoede genomen op zijn eigen BMF Ranch in New Mexico. En aangezien hij veel van hen op professioneel niveau in de sport ziet stappen, gaf hij deze adviezen in een recente YouTube-video op zijn kanaal.

Altijd klaar om te vechten

,,Als je naar de volgende niveaus gaat, moet je alles blijven verbeteren. Je managers, je trainingen, je trainingspartners, alles moet blijven draaien", zegt Cerrone. Je kunt niet bij dezelfde jongens blijven."

Fans houden ook van Cerrone vanwege zijn bereidheid om zo vaak mogelijk te vechten. Maar waarschuwt jonge talenten; ,,Ik was de man die ze zouden bellen en ik zou vechten met een termijn van twee dagen, drie dagen van tevoren", zei hij.

,,Ik was altijd de last-minute man. Altijd. Daarom zeg ik tegen deze jongeren, jullie moeten er klaar voor zijn. Want, ze gaan bellen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws