'Ik ga koppen breken!' UFC-ster McGregor gaat slopen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik ga koppen breken!' UFC-ster McGregor gaat slopen

'Ik ga koppen breken!' UFC-ster McGregor gaat slopen

Conor McGregor lijkt goed te zijn hersteld van de beenbreuk die hij vorig jaar opliep in zijn derde gevecht met Dustin Poirier. De UFC-ster poste vandaag een video waarin hij zegt 'koppen' te gaan breken.

De Ier was er vroeg bij vandaag en plaatste een bokstraining video op zijn social media waarin hij zjn boks skills laat zien. Samen met zijn bokstrainer was McGregor aan het werk in de boksschool waar alles ooit begon.

Licht bewegend op zijn voeten slaat de Ier er flink op los en beloofd met zijn vuisten koppen te gaan breken. ,,Met deze ga ik koppen breken. Voeg ze toe aan de lijst met hoofden", schrijft McGregor.

Ook laat McGregor weten waarom hij niet in Amerika aanwezig is bij Wrestlemania. Het show worstel event waar een aantal UFC collega's van de Ier in actie komen. ,,Waarom was ik niet bij Wrestlemania? Ze zijn allemaal bang voor me, daarom", aldus McGregor.

'Ik ga koppen breken!' UFC-ster McGregor gaat slopen

Van McGregor wordt verwacht dat hij deze zomer een terugkeer maakt naar de UFC-kooi. Mikte de Ier eerder op een titelgevecht met lichtgewicht kampioen Charles Oliveira lijken Kamaru Usman en lange tijds rivaal Nate Diaz potentiële tegenstanders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws