'UFC-ster slaat gat in McGregor's kop!' Vechtmanager superblij MMA Nieuws
MMA Nieuws

'UFC-ster slaat gat in McGregor's kop!' Vechtmanager superblij

'UFC-ster slaat gat in McGregor's kop!' Vechtmanager superblij

Ali Abdelaziz, de manager van UFC-ster en kampioen kampioen Kamaru Usman, was er snel bij om te erkennen dat hij open zou staan ​​voor het gevecht met Conor McGregor.

Voormalig kampioen McGregor revalideert momenteel van zijn gebroken been dat hij opliep in zijn trilogie gevecht tegen Dustin Poirier in juli 2021. Hij had het er lang over om bij zijn terugkeer een lichtgewicht titelkans te krijgen. Maar onlangs veranderde hij zijn deuntje omdat hij weltergewicht kampioen Usman heeft uitgedaagd voor zijn terugkeer.

,,Ik geloof mezelf vs. Usman voor de titel in mijn comeback-gevecht is degene waar ik op dit moment naar kijk", zei McGregor tegen The MacLife. ,,Ik heb mezelf teruggebracht tot een lichtgewicht frame, maar ik ben nu groot. Ik voel me groot, ik voel me sterk, ik voel me gezond, ik heb goede energie. "

Wat gaat hij doen?

,,Als ik terugkom na een gruwelijke blessure, wil ik mezelf niet uitputten. Het is niet nodig om mezelf uit te putten. En ik voel me zelfverzekerd tegen Usman een vrolijke, slordige orthodoxe worstelaar. Wat gaat hij doen? Waar is hier het gevaar? Ik zie geen gevaar bij hem."

Nadat het interview was afgelopen, zei Usman ook dat hij McGregor niet serieus neemt, maar zijn manager, Abdelaziz, zegt dat hij meer dan open zou staan ​​voor het boeken van dat gevecht nadat Usman tegenover Edwards staat.

Onafgemaakte zaken

,,Er zijn onafgemaakte zaken met Leon Edwards, als Conor dat wil, dan wil Dana dat. Er is niets dat me gelukkiger maakt dan Kamaru een gat in zijn hoofd te zien slaan", schreef Abdelaziz op Twitter. Zoals Ali Abdelaziz zegt, wordt momenteel verwacht dat Kamaru Usman Leon Edwards zal rematchen, waarschijnlijk in de zomer.

Mocht hij voorbij de Brit komen, dan zou de McGregor wedstrijd misschien tot bloei komen, want het zou een enorm bedrag opleveren en een enorm gevecht zijn. vooral gezien het feit dat de Ier de kans zou hebben om de allereerste UFC-kampioen te worden in drie gewichtklassen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws