Holy sh*t! UFC-vechter pakt coaches keihard aan (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Holy sh*t! UFC-vechter pakt coaches keihard aan (video)

Holy sh*t! UFC-vechter pakt coaches keihard aan (video)

Li Jingliang werd de eerste vechter die moslim Salikhov versloeg in MMA tijdens het UFC Long Island-evenement van gisteren. Hij wilde blijkbaar niet stoppen met vechten, zelfs niet nadat de wedstrijd was afgelopen.

Na het gevecht ging Jingliang naar een van zijn coaches om het te vieren. Met uitgestrekte armen leek Jingliang zijn coach een knuffel te geven. Maar wat hij in plaats daarvan deed, was een beetje ruwer.

Jingliang sloeg zijn armen om zijn coach, het lichaam sloeg hem tegen de mat en gaf toen een zachte stomp tegen de bovenkant van het hoofd van de coach. Hij pakte vervolgens twee andere coaches voordat hij op beide knieën viel en met zijn vuisten op de grond sloeg.

Dikke knock out

Jingliang won via knock-out (stoten) van Salikhov op 4:38 in de tweede ronde met een gemene rechtshandige stoot op het hoofd waardoor Salikhov op de mat viel. Jingliang pakte uit met nog een paar stoten waardoor de wedstrijd gestopt werd.

Dit was de achtste knock-out van Jingliang, waardoor de in China geboren vechter op gelijke hoogte kwam met Thiago Alves en Vicente Luque voor de op één na meeste all-time onder de weltergewichten. Matt Brown leidt alle weltergewichten met 12 knock-outs.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws