Raketstoot! Explosieve knock-out bij UFC Long Island (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Raketstoot! Explosieve knock-out bij UFC Long Island (video)

Raketstoot! Explosieve knock-out bij UFC Long Island (video)

Punahele Soriano sloeg Dalcha Lungiambula knock-out gisteren met een raket van een linkerhand in ronde 2 bij UFC Long Island.

Punahele Soriano was begrijpelijkerwijs extatisch nadat hij vroeg in de tweede ronde een halt had toegeroepen aan Lungiambula. De Hawaiiaan kon zijn emoties niet bedwingen na de enorme overwinning en straalde geluk uit op de microfoon terwijl hij met Daniel Cormier praatte. De 29-jarige hoopt door te gaan in een zware gewichtsklasse van 185 pond.

Wat een gevecht

Door de overwinning van Soriano stopt hij een moeilijke periode in zijn carrière. Back-to-back gevechten tegen Nick Maximov en Brendan Allen bezorgden de knock-out artiest de eerste twee verliezen van zijn carrière.

In de voorrondes van het evenement waren er solide prestaties van vechters, maar deze finish in een zwaar gevecht in het middengewicht staat hoog op de lijst van 'must-see'-momenten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws