Home / Nieuws / MMA NIEUWS / GLORY Kampioen Pereira toont brute knock-out power in MMA-gevecht

GLORY Kampioen Pereira toont brute knock-out power in MMA-gevecht

GLORY Kampioen Pereira toont brute knock-out power in MMA-gevecht

Alex Pereira de ongeslagen GLORY Kickboxing middengewicht kampioen. Toonde vandaag weer eens zijn brute kracht. Hij sloeg met een stoot zijn tegenstander zwaar knock-out.

Voor Alex Pereira was zijn uitstapje naar het MMA weer een bewijs. Hij is een van de bruutste vechters ter wereld. GLORY had haar vechter toestemming gegeven voor de wedstrijd op Legacy Fighting Alliance 95. In het kickboks contract van Pereira staat dat hij een aantal MMA-wedstrijden mag doen.

Ongeëvenaarde knock-out power

In de Hartman Arena in Park City, Kansas. Stond Pereira tegenover Thomas Powell. Het gevecht was de headliner van het event. De Braziliaan Pereira die bekend staat om zijn knock-out power. Bewees eens te meer waarom hij ongeslagen is.

Pereira claimde de overwinning via een korte maar zware linkse hoek. Gevolgd door een rechtertrap naar het hoofd van Powell. Hij liet zijn tegenstander na 4 minuten en 4 seconden in de openingsronde vallen op het canvas.

5 minuten in slaap

Er brak lichte paniek uit. Toegesnelde ringarts en verzorgers probeerde Powell bij bewustzijn te brengen. Echter bleef Powell bleef voor maar liefst 5 minuten buiten westen liggen op het canvas. Uiteindelijk ontwaakte hij uit zijn korte ‘Pereira’ winterslaap.

GLORY Kickboxing twitterde trots na afloop “De gevaarlijkste vechter ter wereld”. Daar is geen woord aan gelogen Pereira maakt zijn bijnaam “Vuisten van Beton” maar weer eens waar. Wanneer de kickboks fans de Braziliaan weer in actie zullen zien is nog onbekend.

Bekijk ook

Giga knokpartij: Pleuris breekt uit bij judotoernooi (video)

Een judotoernooi voor junioren was het toneel van een gigantische knokpartij vandaag. Dagestaanse fans joelde ...

UFC-ster Khabib Nurmagomedov helpt drugsverslaafden afkicken

Khabib Nurmagomedov helpt 50 drugsverslaafden in Dagestan, inclusief dekking van behandelingskosten en geestelijke hulp. MMA-vechter ...

Gestoord: Hongerige bokser bijt stuk uit arm van rivaal (video)

Gabriel “El Loco” Díaz, deed zijn bijnaam ‘de gek’ eer aan in zijn wedstrijd tegen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page