GLORY Kickboxing kampioen Alex Pereira tekent bij MMA-organisatie Nieuws
Nieuws

GLORY Kickboxing kampioen Alex Pereira tekent bij MMA-organisatie

GLORY Kickboxing kampioen Alex Pereira tekent bij MMA-organisatie

Via social media maken zowel LFA (Legacy Fighting Alliance) als Pereira bekend dat de GLORY middengewicht kampioen een contract getekend heeft. Legacy Fighting Alliance is een Amerikaanse mixed martial arts organisatie. LFA is ontstaan als gevolg van de fusie tussen Legacy Fighting Championship en Resurrection Fighting Alliance begin 2017.

Pereira, die slechts drie keer heeft gevochten in MMA, is al een tijdje op zoek naar terugkeer naar de sport. Eind 2018 werd gemeld dat Pereira geen gevecht meer had op zijn GLORY-contract en dat hij op zoek was naar vrijlating van de organisatie om terug te keren naar MMA.

Oude tegenstander

Pereira Hij is de laatste man die Israel Adesanya heeft verslagen en heeft een 32-6-0 (21 KO) record als de regerend UFC middengewicht kampioen in kickboksen. Hij beweerde dat GLORY hem ervan weerhield om deel te nemen aan Dana White's Contender Series Brazilië.

Hij zou de kans zoeken om opnieuw tegen Adesanya te vechten dit keer volgens de MMA-regels. Echter ging dit niet door. Pereira en GLORY kwamen echter uiteindelijk tot een akkoord over een nieuwe deal een die hem in staat zou stellen te vechten in MMA-wedstrijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws