Duitse Rico Verhoeven 'Smolik' is woedend: 'Huilen of tegen muur trappen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Duitse Rico Verhoeven 'Smolik' is woedend: 'Huilen of tegen muur trappen'

Duitse Rico Verhoeven 'Smolik' is woedend: 'Huilen of tegen muur trappen'

Michael Smolik ook wel de Duitse Rico Verhoeven genoemd is op zijn zachtst gezegd niet blij met de last minute afzegging van zijn MMA-wedstrijd gisteravond. Zijn tegenstander Emilio Quissua moest noodgedwongen afzeggen vanwege corona besmetting.

De ongeslagen in het kickboksen Michael Smolik kan wel janken van boosheid. De Duitser die vaak vergeleken wordt met Glory Kampioen Rico Verhoeven zag op het laatste moment zijn MMA-wedstrijd tegen Emilio Quissua in het water vallen. De Duitser en Verhoeven worden vaak vergeleken omdat beide als kampioenen in het kickboksen ongeslagen zijn.

Saai gevecht

,,Ik weet niet of ik nu moet huilen of tegen de muur moet trappen", zegt Smolik. ,,De reden van de annulering is meer dan vervelend. Maar ik had graag de kooi ingegaan. " Smolik en Quissua stonden gepland te vechten op het GMC 27 evenement in de Rudolf-Weber Arena in Oberhausen gisteravond.

De voormalige politieagent, tv-ster en topvechtsporter zou tegen Quissua zijn vierde MMA-wedstrijd hebben. Bij Glory vocht Smolik die met veel trompet geschal was binnengehaald slechts 1 partij. In 2019 tijdens Glory 69: Düsseldorf stond de Duitser tegenover zijn landgenoot Mohamed Abdallah in een zeer saaie wedstrijd die veel kritiek kreeg.

Smolik had in Abdallah een tegenstander die meer de clinch op zocht dan echt het gevecht aan te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws