Duitse Rico Verhoeven 'Smolik' is woedend: 'Huilen of tegen muur trappen'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Duitse Rico Verhoeven ‘Smolik’ is woedend: ‘Huilen of tegen muur trappen’

Duitse Rico Verhoeven ‘Smolik’ is woedend: ‘Huilen of tegen muur trappen’

Duitse Rico Verhoeven 'Smolik' is woedend: 'Huilen of tegen muur trappen'

Michael Smolik ook wel de Duitse Rico Verhoeven genoemd is op zijn zachtst gezegd niet blij met de last minute afzegging van zijn MMA-wedstrijd gisteravond. Zijn tegenstander Emilio Quissua moest noodgedwongen afzeggen vanwege corona besmetting.

De ongeslagen in het kickboksen Michael Smolik kan wel janken van boosheid. De Duitser die vaak vergeleken wordt met Glory Kampioen Rico Verhoeven zag op het laatste moment zijn MMA-wedstrijd tegen Emilio Quissua in het water vallen. De Duitser en Verhoeven worden vaak vergeleken omdat beide als kampioenen in het kickboksen ongeslagen zijn.

Saai gevecht

,,Ik weet niet of ik nu moet huilen of tegen de muur moet trappen”, zegt Smolik. ,,De reden van de annulering is meer dan vervelend. Maar ik had graag de kooi ingegaan. ” Smolik en Quissua stonden gepland te vechten op het GMC 27 evenement in de Rudolf-Weber Arena in Oberhausen gisteravond.

De voormalige politieagent, tv-ster en topvechtsporter zou tegen Quissua zijn vierde MMA-wedstrijd hebben. Bij Glory vocht Smolik die met veel trompet geschal was binnengehaald slechts 1 partij. In 2019 tijdens Glory 69: Düsseldorf stond de Duitser tegenover zijn landgenoot Mohamed Abdallah in een zeer saaie wedstrijd die veel kritiek kreeg.

Smolik had in Abdallah een tegenstander die meer de clinch op zocht dan echt het gevecht aan te gaan.

Bekijk ook

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! ‘God genees hem’

Tyson Fury, de legendarische bokser heeft de harten gestolen van de fans. De reus met een klein hartje nam de tijd voor de 7-jarige aan botkanker lijdende River Rhodes en sprak een gebed uit voor genezing.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page