Mohamed Abdallah vervangt Xavier Vigney tijdens GLORY 41 Holland Nieuws
Nieuws

Mohamed Abdallah vervangt Xavier Vigney tijdens GLORY 41 Holland

Mohamed Abdallah vervangt Xavier Vigney tijdens GLORY 41 Holland

Mohamed Abdallah vervangt Xavier Vigney op GLORY 41

Werelds grootste kickbokspromotor heeft vier kickboksers toegevoegd aan de line up van GLORY 41 Holland en GLORY 41 SuperFight Series. Mohamed Abdallah, Alan Scheinson, Youssef Assouik en Yetkin Ozkul komen allen in actie tijdens het kickboksevent op zaterdag 20 mei 2017 in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

De Amerikaanse Xavier Vigney uit de zwaargewichtklasse raakte geblesseerd tijdens een sparringsessie en moet daarom zijn plekje in de one-night, four-man heavyweight contender tournament afstaan aan de Duitse vechter Mohamed Abdallah (12-1, 5 KO).

Abdallah neemt het in de openingsronde op tegen de Curaçaos-Nederlandse D'Angelo Marshall (14-2, 8 KO, uitkomend voor Curaçao). De winnaar komt in de finale van het toernooi oog in oog te staan met de Griekse uitblinker Giannis "Hercules" Stoforidis (19-5, 11 KO) of de nummer 9 op de ranglijst, veteraan Anderson "Braddock" Silva (40-16-1, 25 KO, uitkomend voor Brazilië).

Hieronder de volledige fightcard van GLORY 41 Holland:

GLORY 41 Holland
Zwaargewicht toernooifinale: winnaar halve finale A vs. winnaar halve finale B
Zwaargewicht co-headline gevecht: Hesdy Gerges vs. Chi Lewis-Parry
Vedergewicht gevecht: Chenglong Zhang vs. Wilson Sanches Mendes
Zwaargewicht toernooi halve finale B: D’Angelo Marshall vs. Mohamed Abdallah
Zwaargewicht toernooi halve finale A: Anderson Silva vs. Giannis Stoforidis

De Turkse thaibokser Yetkin Ozkul (69-8, 28 KO) vervangt Anvar Boynazarov in het gevecht met mede-vedergewicht Zakaria Zouggary (28-3-1, 15 KO, uitkomend voor Nederland). Met dit gevecht openen Ozkul en Zouggary de uitgebreide GLORY 41 SuperFight Series fightcard.

De Deense vedergewichtbelofte Youssef Assouik (40-4, 20 KO) neemt het in zijn GLORY-debuut op tegen het 19-jarige Nederlands-Marokkaanse lichtgewicht Tyjani Beztati (12-1, 5 KO, uitkomend voor Marokko) in een spannende partij tussen twee veelbelovende, jonge sterren. Assouik heeft tijdens GLORY 40 Kopenhagen zijn plekje veroverd door Abdou Karim Chorr te verslaan in een unaniem besliste wedstrijd.

De sterke Argentijnse Alan "Superboy" Scheinson (48-4, 37 KO) pakt zijn kans om het op te nemen tegen de nummer 4 van de weltergewichtranglijst, Murthel "The Predator" Groenhart (64-22-3, 37, uitkomend voor Nederland), die onlangs zijn gevecht tegen Thongchai in februari op onovertroffen wijze beëindigde. Scheinson vervangt Harut Grigorian in deze ronde.

Hieronder de volledige fightcard van GLORY 41 SuperFight Series:

GLORY 41 SuperFight Series
Zwaargewicht SuperFight headline gevecht: Rico Verhoeven vs. Ismael Lazaar
Vedergewicht wereldtitelgevecht: Robin van Roosmalen vs. Petchpanomrung Kiatmookao
Weltergewicht gevecht: Murthel Groenhart vs. Alan Scheinson
Lichtzwaargewicht gevecht: Michael Duut vs. Mourad Bouzidi
Lichtgewicht gevecht: Tyjani Beztati vs. Youssef Assouik
Vedergewicht gevecht: Zakaria Zouggary vs. Yetkin Ozkul

Tickets voor GLORY 41 Holland en GLORY 41 SuperFight Series zijn nu te koop. De entreeprijzen variëren van €45 tot €350 (VIP) en zijn online verkrijgbaar via tickets.glorykickboxing.com en bij de kassa van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws