Duitse Rico Verhoeven "Smolik" mept rivaal 'KO' tijdens MMA-gevecht
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Duitse Rico Verhoeven “Smolik” mept rivaal ‘KO’ tijdens MMA-gevecht

Duitse Rico Verhoeven “Smolik” mept rivaal ‘KO’ tijdens MMA-gevecht

Michael Smolik, die gezien wordt als de Duitse Rico Verhoeven heeft gisteravond laten zien, dat hij meer in huis heeft dan destijds in zijn knuffelpartij met Mo Abdallah. In 2019 vocht Smolik met Abdallah een bloedvete uit die niet om aan te zien was tijdens Glory 69 in Dusseldorf.

In het MMA lijkt Smolik die met veel trompetgeschal door het ‘oude’ Glory werd binnengehaald succesvol. In zijn geboorteland is Smolik een held van het niveau van Rico Verhoeven en wordt hier dan veelal mee vergeleken. Veel kickboks fans herinneren zich nog zijn wedstrijd die hij op punten won van zijn landgenoot Abdallah die echter niet veel om het lijf had, beide vechters werd dan ook met boegeroep uitgeleide gedaan.

Gevaarlijk

In de headliner GMC Fight Night was Smolik succesvol, het was zijn tweede MMA-gevecht. De protégé van Fight Club Gelsenkirchen zegevierde voortijdig tegen Kamran Aminzade. Smolik gebruikte zijn range-voordeel al vroeg tegen Aminzade en vond een doelwit voor zijn jabs. Aminzade, die gedwongen achteruit vocht, bleef gevaarlijk.

In de tweede ronde raakte Smolik de lever van Aminzade. Eén knie volgde, Smolik gooide zijn tegenstander op de mat en volgde met ground en pond. De scheidsrechter kwam tussenbeide om Aminzade te beschermen tegen verder kwaad.

Bekijk ook

Boksheld Manny Pacquiao gaat voor Filipijns presidentschap

De legende heeft zich kandidaat gesteld na te zijn genomineerd.

‘Mijn tanden!’ UFC’er MEPT gebit rivaal aan diggelen (video)

Devin Clark's tanden zijn compleet gesloopt na zijn verlies tegen Ion Cutelaba

Vechter MEPT rivaal in 1 klap ‘KO’! Inpakken en wegwezen (video)

Roy Echeverria maakte snel werk van Ken Sabino

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page