DANA WHITE: 'Khabib houdt titel, McGregor vs Poirier gaat door' MMA Nieuws
MMA Nieuws

DANA WHITE: 'Khabib houdt titel, McGregor vs Poirier gaat door'

DANA WHITE: 'Khabib houdt titel, McGregor vs Poirier gaat door'
DANA WHITE: 'Khabib houdt titel, McGregor vs Poirier gaat door'

Dana White onthuld dat de UFC-terugkeer van Conor McGregor tegen Dustin Poirier in kannen en kruiken is. Ook zegt de UFC baas dat Khabib zijn lichtgewicht titel houdt.

Conor McGregor en Dustin Poirier kreeg beiden een UFC headliner aangeboden op 23 januari, maar de contracten moesten nog worden getekend. Nu lijkt het erop dat er nu een akkoord is bereikt, nadat White uitspraken deed na het laatste UFC-gevecht van Anderson Silva zaterdagavond.

White zei: "Het gevecht is in kannen en kruiken, ik denk het wel, ja. Voor zover ik weet is alles getekend." White bevestigde ook dat Khabib Nurmagomedov de UFC lichtgewicht titel zal behouden. Vorig weekend liet Khabib zijn MMA-handschoenen achter in de UFC-kooi en kondigde zijn pensioen aan.

Khabib is nog steeds de kampioen

Het was het eerste gevecht sinds het verlies van zijn invloedrijke vader Abdulmanap, die in juli op 57-jarige leeftijd overleed na het oplopen van het coronavirus. “Hij is momenteel nog steeds de lichtgewicht kampioen. Er is geen vacante titel. Er is geen tussentitel. hij heeft hem niet opgegeven Niks van dat," zegt White zondag.

Khabib die nog steeds al UFC lichtgewicht kampioen in de rankings van de organisatie staat, heeft en record van 29-0. Volgens ingewijden wil hij deze naar 30-0 halen. De UFC baas vertelde ESPN: “Hij was super emotioneel na dat gevecht, wat logisch is. Toch zal hij nog een keer vechten let op mijn woorden. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws