Conor McGregor: ‘De oorlog is niet voorbij’ met Khabib Nurmagomedov – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor: ‘De oorlog is niet voorbij’ met Khabib Nurmagomedov

Conor McGregor: ‘De oorlog is niet voorbij’ met Khabib Nurmagomedov

Conor McGregor: 'De oorlog is niet voorbij' met Khabib Nurmagomedov

Conor McGregor heeft nog steeds een herkansing tegen Khabib Nurmagomedov in gedachten. De Ier erkent dat de kans dat dit gebeurt enorm is afgenomen.

UFC-ster McGregor zei vandaag op de UFC 257-persconferentie. Dat hij van mening is dat er nog veel onafgemaakte zaken zijn tussen hemzelf en Khabib. Maar als de Rus echt met pensioen wil, zei McGregor dat hij geen andere keuze heeft dan vooruit te gaan.

Deur op een kier

UFC lichtgewicht kampioen Nurmagomedov, kondigde zijn pensionering aan na een titelverdediging tegen Justin Gaethje bij UFC 254 in oktober. Echter stelde de UFC zijn titel niet vacant. Hoewel de Rus een klein raam open heeft laten staan ​​voor een terugkeer.

McGregor staat zaterdag in Abu Dhabi tegenover Dustin Poirier. Maar het lijkt erop dat een herkansing met Khabib niet uit zijn hoofd kan krijgen. Maar als Khabib blijft weigeren te vechten vindt McGregor dat hij van de titel moet worden ontdaan.

Pak hem de titel af

Nurmagomedov blijft de UFC lichtgewicht kampioen, maar McGregor denkt niet dat dat veel langer zal duren. ,,Ik zal ervoor zorgen dat als die man mij blijft ontwijken en de toewijding om opnieuw te vechten ontwijkt. Hij van de titel moet worden gestript”, aldus McGregor.

,,Poirier en ik moeten deelnemen aan een titelgevecht”, zei McGregor. Maar ik weet zeker dat het na dit gevecht zal gebeuren. Ik ben benieuwd naar de excuses of wat er na het gevecht zal worden gezegd. Maar ik voorspel dat Khabib zijn titel kwijt raakt.”

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page