Comeback UFC-ster McGregor onzeker: 'Niet klaar voor' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Comeback UFC-ster McGregor onzeker: 'Niet klaar voor'

Comeback UFC-ster McGregor onzeker: 'Niet klaar voor'

Dana White, UFC-president wacht op medische goedkeuring alvorens te beslissen over het volgende gevecht van Conor McGregor. White zal zich niet committeren aan wat de toekomst biedt voor de Ier totdat hij medische toestemming heeft gekregen om terug te keren.

UFC-superster McGregor staat aan de zijlijn vanwege een gebroken scheenbeen en kuitbeen. Hij liep de blessure op tijdens zijn trilogie gevecht in juli 2021 tegen Dustin Poirier. De Ier onderging een succesvolle operatie en maakte duidelijk dat hij zijn tijd zou nemen in het herstelproces.

Naarmate we dichter bij mei komen, is er geen update over het volgende gevecht van McGregor. UFC-president Dana White zegt dat alles afhangt van medische toestemming voor McGregor. ,,Ik heb op dit moment letterlijk niets voor hem, hij is er nog niet klaar voor", zegt White.

Pas in het najaar

,,Het hele landschap kan in de loop van de zomer veranderen. We zullen zien wanneer hij klaar is om te vechten. En als de dokter hem 100 procent toestemming geeft, gaan we kijken naar mogelijke tegenstanders.”

White zegt dat als alles goed gaat, McGregor ergens dit najaar zijn terugkeer naar de UFC zou kunnen maken. ,,We kijken eerder naar de vroege herfst als alles goed gaat. Als zijn been goed geneest en hij de ruimte krijgt om echt te gaan trainen, dan kan het zijn dat eerder echt", aldus White.

McGregor blijft de grootste trekpleister in de vechtsport. Zijn laatste gevecht haalde naar verluidt 1,8 miljoen PPV-aankopen wereldwijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws