'Zet McGregor niet tegen een kampioen in de UFC-kooi': Levensgevaarlijk
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Zet McGregor niet tegen een kampioen in de UFC-kooi’: Levensgevaarlijk

‘Zet McGregor niet tegen een kampioen in de UFC-kooi’: Levensgevaarlijk

'Zet McGregor niet tegen een kampioen in de UFC-kooi': Levensgevaarlijk

Joe Rogan denkt dat het een vergissing zou zijn voor de UFC om Conor McGregor te matchen met Kampioen Kamaru Usman. Dit nadat de Ier opeenvolgende nederlagen heeft geleden tegen Dustin Poirier.

De oude UFC-analist en podcast-host Rogan, suggereert niet dat McGregor tegen niemand zou moeten vechten in zijn UFC-terugkeer. Maar dat het onverstandig en misschien gevaarlijk zou zijn om hem meteen met een kampioen in de kooi te zetten, nadat hij een gebroken been heeft opgelopen tegen Poirier.

,,Als Conor de meeste kans op succes wil, zou ik zeggen dat je moet vechten tegen een man die iets onder het kampioenschap niveau zit”, zei Rogan tijdens een recent optreden op ‘Hotboxin’ met Mike Tyson. ,,Geef hem een ​​test. Maar stop hem niet meteen bij Usman in de kooi.”

Rogan weet niet zeker tegen wie McGregor als volgende moet vechten. Hij zou graag zien dat de voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht een opwarm gevecht accepteert voordat hij Usman uitdaagt voor de weltergewicht titel.

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page