🎥 Vechtmachine Manhoef aast op herkansing: 'Wil oud rivaal aanpakken bij PFL' Nieuws
Nieuws

🎥 Vechtmachine Manhoef aast op herkansing: 'Wil oud rivaal aanpakken bij PFL'

🎥 Vechtmachine Manhoef aast op herkansing: 'Wil oud rivaal aanpakken bij PFL'

Melvin Manhoef een van de grootste vechtlegendes die ons land kent ziet wel in een gevecht bij PFL welke Bellator MMA overnam. Manhoef wil zijn eerdere gevecht met Yoel Romero overdoen.

Tijdens Bellator 285 op 23 September 2022 stond Manhoef tegenover de Cubaan Yoel Romero. Wat volgde was een gevecht welke zijn weerga niet kende en ondanks dat Manhoef verloor leverde het veel respect en lof op binnen de vechtsportwereld.

Tijdens de Glory influencer mediadag vandaag in Amsterdam vertelde Manhoef een revanche gevecht tegen Romero wel te zien zitten. "Ik heb toevalling mijn oude beker gevonden die ik 30 jaar geleden won. Wat is er mooier om dan nog een gevecht te hebben en drie decennia te hebben gevochten", zegt Manhoef.

Ik kan Yoel Romero verslaan

Manhoef en Romero vochten een echte oorlog uit bij Bellator die nu eigendom is van PFL de grootste concurrent van de UFC. "Ik wil graag laten zien dat ik Romero kan verslaan. Het ging destijds niet helemaal zoals ik wilde, maar nog keer tegen hem vechten gaat de winst opleveren", aldus een zelfverzekerde Manhoef.

De PFL nam met de overname een groot aantal vechters over en organiseerde al een aantal top events zoals kampioen tegen kampioen. Toch zijn niet alle vechters tevreden zoals de Nederlandse ex-Bellator kampioen Gegard Mousasi die zegt bewust aan de kant te worden gehouden.

Een gevecht tussen Manhoef en Romero zou veel fans trekken. En wat Manhoef betreft die heeft het vuur nog steeds in zich, spektakel gegarandeerd. Vechtmachine vechtbeest Manhoef aast op herkansing

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws