Miocic geeft spannende baan niet op voor UFC titelgevecht met Jones! 'Werk elke dag' Nieuws
Nieuws

Miocic geeft spannende baan niet op voor UFC titelgevecht met Jones! 'Werk elke dag'

Miocic geeft spannende baan niet op voor UFC titelgevecht met Jones! 'Werk elke dag'

Stipe Miocic staat op het punt om Jon Jones te treffen in Madison Square Garden over minder dan 50 dagen, maar zelfs de grootste strijd uit zijn carrière kan de zwaargewicht niet weerhouden van zijn minder glamoureuze, maar belangrijkere dagelijkse baan.

Miocic vs. Jones vindt plaats op UFC 295 op 11 november in New York City. Miocic een brandweerman in zijn thuisstaat Ohio ... een baan waar hij zich al meer dan een decennium aan heeft toegewijd. Maar UFC kampioen Jones suggereerde onlangs dat Miocic "nu even vrijaf moet nemen als brandweerman" terwijl hij zich voorbereidt op de grootste strijd uit zijn carrière.

Van werken is nog nooit iemand doodgegaan

Het is advies dat Stipe niet heeft opgevolgd: "Nee, ik werk door, maar ik heb vrije dagen, vakantiedagen en zo. Ik heb geluk dat de wedstrijd in november is, want veel jongens nemen geen vrijaf, dus het is voor mij gemakkelijk om vrij te nemen in die tijd van het jaar."

Miocic heeft 2,5 jaar niet gevochten ... sinds hij het opnam tegen Francis Ngannou bij UFC 260 en verloor. Voorafgaand aan het gevecht met Ngannou versloeg Stipe Daniel Cormier twee keer.

Over DC gesproken ... de UFC-grootheid vocht tweemaal tegen Jones, dus is de vraag of Miocic contact heeft gezocht met Daniel voor advies over hoe je tegen Jon moet vechten. "We zijn vrienden, maar ik heb het hem nog niet echt gevraagd. Die man is druk. DC, ik geef hem krediet, hij is zo druk bezig, maar ik begrijp het, hij doet van alles. Ik zal hem nooit lastigvallen. Als hij me ooit zou bellen, ja, dan zou ik zeker met hem praten, maar dat is het."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws