Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig
Home / Nieuws / Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over in elkaar slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident dat vorige maand aan boord van een JetBlue Airways-vliegtuig plaatsvond. Videobeelden legde het moment vast dat de bokskampioen de man achter hem keer op keer sloeg. Nu spreekt Tyson er voor het eerst zelf over.

,,Hij was mij aan het fucken,man. Ik heb foto’s gemaakt met deze eikel,” zei Tyson in een aflevering van zijn podcast, Hotboxin. De 55-jarige zei dat hij weet dat fans “overdreven opgewonden” kunnen raken, en dat is precies waarom zijn vrouw, Lakiha Spicer, hem heeft gezegd alleen maar business class te vliegen, lees verder onder video.

,,Ik zou zelfs geen openbare vliegtuigen moeten nemen”, gaf Tyson toe in de aflevering. ,,Een lijfwacht en een fucking koning ja man. Wat moet ik in een vliegtuig doen?’ Tyson zal niet strafrechtelijke vervolgd worden voor het incident. Dit nadat de officier van justitie van San Mateo County aankondigde dat ze niet verder gingen met een strafzaak.

Geen strafzaak

De man die de bokser heeft geslagen, heeft echter een advocaat ingeschakeld, dus het is onduidelijk of de situatie volledig voorbij is en welke civiele juridische stappen hij kan ondernemen. Dit is niet het eerste “overdreven opgewonden” fanincident waar Tyson de afgelopen tijd bij betrokken was.

In maart woonde Tyson een comedyshow bij in Los Angeles, waar een man in de menigte de bokskampioen uitdaagde tot een gevecht voordat deze een pistool trok. Niemand raakte gewond en Tyson omhelsde het met de man nadat hij het wapen had afgenomen.

Bekijk ook

Transmeisje straft bullebak met grote mond af: 'Yo b*tch' (video)

Transmeisje straft bullebak met grote mond af: ‘Yo b*tch’ (video)

Dat transmeisjes ook kunnen vechten blijkt wel uit een video die viraal gaat op social media.

UFC-kampioen Ngannou geeft datum voor zijn comeback

UFC-kampioen Ngannou geeft datum voor zijn comeback

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen sluit de mogelijkheid om tegen het einde van het jaar terug te keren naar de UFC niet volledig uit

Kickbokser Mickael Palandre trapt rivaal door touwen ring! 'Harde landing'

Kickbokser trapt rivaal door touwen ring! ‘Harde landing’ (video)

Mickael Palandre trapte zijn tegenstander de Egyptenaar Taha El Mekarem zo hard afgelopen zaterdag

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page