Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig Nieuws
Nieuws

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident dat vorige maand aan boord van een JetBlue Airways-vliegtuig plaatsvond. Videobeelden legde het moment vast dat de bokskampioen de man achter hem keer op keer sloeg. Nu spreekt Tyson er voor het eerst zelf over.

,,Hij was mij aan het fucken,man. Ik heb foto's gemaakt met deze eikel," zei Tyson in een aflevering van zijn podcast, Hotboxin. De 55-jarige zei dat hij weet dat fans "overdreven opgewonden" kunnen raken, en dat is precies waarom zijn vrouw, Lakiha Spicer, hem heeft gezegd alleen maar business class te vliegen, lees verder onder video.

,,Ik zou zelfs geen openbare vliegtuigen moeten nemen", gaf Tyson toe in de aflevering. ,,Een lijfwacht en een fucking koning ja man. Wat moet ik in een vliegtuig doen?' Tyson zal niet strafrechtelijke vervolgd worden voor het incident. Dit nadat de officier van justitie van San Mateo County aankondigde dat ze niet verder gingen met een strafzaak.

Geen strafzaak

De man die de bokser heeft geslagen, heeft echter een advocaat ingeschakeld, dus het is onduidelijk of de situatie volledig voorbij is en welke civiele juridische stappen hij kan ondernemen. Dit is niet het eerste "overdreven opgewonden" fanincident waar Tyson de afgelopen tijd bij betrokken was.

In maart woonde Tyson een comedyshow bij in Los Angeles, waar een man in de menigte de bokskampioen uitdaagde tot een gevecht voordat deze een pistool trok. Niemand raakte gewond en Tyson omhelsde het met de man nadat hij het wapen had afgenomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws