Mike Tyson ontloopt straf voor in elkaar slaan man (video) Nieuws
Nieuws

Mike Tyson ontloopt straf voor in elkaar slaan man (video)

Mike Tyson ontloopt straf voor in elkaar slaan man (video)

Mike Tyson zal niet worden aangeklaagd voor het in elkaar slaan van een man in een vliegtuig. Volgens de officier van justitie lokte het slachtoffer het incident uit en reageerde de bokslegende uit zelfverdediging.

Op 20 april ging een video viraal waarin te zien was hoe Tyson herhaaldelijk een man in het gezicht sloeg in een vliegtuig. De video toonde de man die Tyson herhaaldelijk lastig viel en fysiek werd toen deze een waterfles naar hem gooide voorafgaand aan het pak slaag. Een advocaat van de man beweerde dat er geen fles werd gegooid.

Er was sprake van dat Tyson mogelijk meerdere strafrechtelijke vervolgingen zou krijgen. Maar de officier van justitie van San Mateo County onthulde dat er geen aanklacht zou worden ingediend. Geen van beide partijen wilde naar de rechtbank en werd er geen aanklacht ingediend tegen Tyson. Het kamp van de bokslegende is blij met de uitkomst van het korte onderzoek.

Blij met uitslag

,,We danken de officier van justitie van San Mateo, Stephen Wagstaffe, de sheriff van San Mateo County. Alle wetshandhaving instanties die bij dit onderzoek zijn betrokken, voor hun zorgvuldige, ijverige en professionele werk", aldus de advocaten van Tyson, David Z. Chesnoff, Richard A. Schonfeld en Martin A. Sabelli.

Tyson keerde in november 2020 terug naar de boksring toen hij tegen Roy Jones Jr. vocht in een oefenwedstrijd. Het was zijn eerste gevecht sinds 2005, toen hij achtereenvolgende verliezen leed tegen Kevin McBride en Danny Williams.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws