Mike Tyson kondigt historisch gevecht aan: 'Dit wordt groots' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson kondigt historisch gevecht aan: 'Dit wordt groots'

Mike Tyson kondigt historisch gevecht aan: 'Dit wordt groots'

Mike Tyson is trots op het feit dat in het voorprogramma van zijn gevecht met Jake Paul op 20 juli het gevecht tussen Katie Taylor en Amanda Serrano is toegevoegd.

"We hebben het grootste vrouwen boksgevecht ooit op ons event staan", zegt Mike Tyson die altijd al een voorstander was van het feit dat vrouwen in het boksen net zo goed betaald dienen te worden alls mannen.

Mike Tyson supertrots

"Ik heb er altijd voor gepleit dat vrouwelijke boksers meer erkenning krijgen en grotere bedragen krijgen, dus het is historisch dat het gevecht tussen Taylor en Serrano 2 op ons programma staat."

Na twee jaar na hun gedenkwaardige confrontatie met een omstreden split decision, zullen Taylor en Serrano opnieuw in de ring staan, dit keer om te strijden voor het onbetwiste super lichtgewicht kampioenschap. Dit opwindende gevecht zal fungeren als co-main event voor het duel tussen Jake Paul en Mike Tyson, dat op zaterdag 20 juli live te zien zal zijn op Netflix.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws