Mike Tyson vanavond de worstelring in tijdens AEW Dynamite Nieuws
Nieuws

Mike Tyson vanavond de worstelring in tijdens AEW Dynamite

Mike Tyson vanavond de worstelring in tijdens AEW Dynamite

Mike Tyson zal vanavond zijn opwachting maken tijdens de AEW Dynamite show. Tyson verscheen eerder op de 2020 Double or Nothing. Hij introduceerde de TNT-kampioen bij Cody Rhodes nadat hij was uitgeroepen tot inaugurele kampioen. Hij dook opnieuw op Dynamite en belandde in een vechtpartij met Chris Jericho en The Inner Circle.

All Elite Wrestling bevestigde gisteren via een persbericht dat voormalig bokskampioen deze week terug zal zijn op AEW Dynamite. ,,Er is niets beters dan een gepassioneerde, live worstelende menigte", zei AEW-president Tony Khan in het persbericht. ,,Ik ben opgewonden voor iedereen hier in Jacksonville, en voor degenen die kijken op TNT en over de hele wereld, om te zien wat Mike Tyson voor AEW in petto heeft. "

Mike Tyson als worstelaar

Jericho bevestigde tijdens een Q&A voor fans in oktober dat een wedstrijd tussen hem en Tyson oorspronkelijk was geboekt voor vorig jaar, maar de plannen gingen uiteindelijk niet door. ,,Het enige dat Mike nog nooit heeft gedaan, is een worstelwedstrijd, en ik denk dat dit de perfecte tijd voor hem is. De uitstraling en de mystiek van Mike Tyson is terug. Hij ziet er geweldig uit, jij" Ik heb zijn sparringvideo's gezien, hij beweegt snel, hij is weer 'Iron' Mike Tyson. "

Of de boel ontploft vanavond met Tyson is afwachten, ook of de bokslegende de ring in zal gaan om een partijtje te show worstelen. Vandaag maakte WWE, de concurrent van AEW bekend dat deze een overeenkomst gesloten heeft met Talpa. Dit houdt in dat Veronica en KIJK.nl de Wrestlemania events zal gaan uitzenden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws