KNOKKEN: Mike Tyson & UFC-vechter Cejudo vallen worstelaars aan - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KNOKKEN: Mike Tyson & UFC-vechter Cejudo vallen worstelaars aan

KNOKKEN: Mike Tyson & UFC-vechter Cejudo vallen worstelaars aan

Bokslegende Mike Tyson en voormalig UFC kampioen Henry Cejudo doken woensdag op tijdens het AEW pro-worstel event. Tyson confronteerde daar worstelaar Chris Jericho.

Hoewel het grootste deel van de wereld verwacht dat de comeback van Mike Tyson in boksen zal plaatsvinden kan dit wel eens anders zijn. Het lijkt het erop dat zijn eerste gevecht in een ander soort ring is.

Dit nadat Tyson zaterdag ineens opdook bij het professionele worstelen bij All Elite Wrestling’s “Double or Nothing”. Tyson stapte woensdag de ring in met MMA-legendes Henry Cejudo, Rashad Evans en Vitor Belfort om Chris Jericho te spreken.

Grote namen achter zich

Tyson was betrokken bij een verhaallijn aan het einde van de Dynamite-show van All Elite Wrestling op woensdag. Hij confronteerde worstellegende Chris Jericho tijdens de liveshow in Jacksonville, Florida. In het verlengde van een vete die tien jaar geleden in WWE begon.

De 53-jarige Tyson is weer in vorm en naar verluidt overweegt hij een terugkeer naar boksen. Namen zoals Tyson Fury, Tito Ortiz en Wanderlei Silva hebben gezegd dat ze zijn benaderd om te vechten tegen Tyson. Tijdens het AEW-event liep Tyson naar de ring geflankeerd door verschillende grote namen uit de MMA-wereld. Met name voormalig UFC tweedekampioen Henry Cejudo.

UFC kampioen

Twee dagen eerder maakte de UFC bekend dat Cejudo als gepensioneerd wordt beschouwd en zijn titel vacant is gesteld. Cejudo was aan de kant van Tyson betrokken tijdens de confrontatie tegen Jericho’s worstel team. Ook UFC-veteraan Rashad Evans en MMA-legende Vitor Belfort waren back-up voor Tyson.

Wat er uit de confrontatie zal komen is afwachten.Et heeft er alle schijn van dat Tyson een pro-worstel gevecht aangaat met Jericho. Het kan wel eens een team confrontatie worden. Zelfs UFC veteraan en Bellator kampioen Cris Cyborg heeft aangegeven in Tyson’s team te willen instappen.

Bekijk ook

Bokser (24) doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Bokser doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Na een aantal keer zwaar geraakt te zijn ...

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page