Beruchte vechter Mike Perry en Rus slaan erop los bij persconferentie (video) Nieuws
Nieuws

Beruchte vechter Mike Perry en Rus slaan erop los bij persconferentie (video)

Beruchte vechter Mike Perry en Rus slaan erop los bij persconferentie (video)

Mike Perry en Magomed Ismailov gingen op elkaar los tijdens een persconferentie eerder vandaag. De Amerikaanse voormalige UFC-vechter en huidig BKFC knokker kreeg het aan de stok met Ismailov.

Tijdens een persconferentie voor het REN TV Fight Club-toernooi liep de zaak flink uit de hand toen Perry en Ismailov met elkaar op de vuist gingen. Ismailov staat gepland om te vechten met een andere Russische vechter Alexander Shlemenko. Wat in december zou moeten plaatsvinden op het RCC-toernooi.

Verhitte situatie

Perry die was uitgenodigd om bij het persmoment aanwezig te zijn, heeft al vaker geknokt op persmomenten of als hij bij een event aanwezig was als gast. Ismailov die ook niet schroomt om buiten de ring zijn handen te laten wapperen zag een vechtpartij wel zitten.

Klaarblijkelijk hadden de twee elkaar zitten uitdagen wie de betere vechter was. De beveiligign moest er aan te pas komen de twee te scheiden. Al bleven de gemoederen wel flink verhit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws