'Levenslange schorsing MMA-vechter op zijn plaats'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Levenslange schorsing MMA-vechter op zijn plaats’

‘Levenslange schorsing MMA-vechter op zijn plaats’

Magomed Ismailov (links)

Magomed Ismailov zou voor het leven geschorst moeten worden. Zo vindt Bellator MMA vechter Sergei Kharitonov. Ismailov lokte een gevecht uit met Vladimir Mineev eerder deze maand, die escaleerde tot een grote horde vechtende personen.

De Russische MMA-vechter Sergei Kharitonov, die bij PRIDE Fighting Championships, DREAM, Bellator MMA, M-1 Global, Strikeforce en GLORY Kickboxing in de ring stond. Vindt dat het gedrag van Ismailov zwaar gestraft moet worden.

Nooit meer vechten

Kharitonov, gaf commentaar op het gevecht tussen Ismailov en Mineev, die plaatsvond tijdens een mixed martial arts-toernooi in Moskou. Hij vindt een levenslange shorsing van Ismailov dan ook op zijn plaats.

,,De aanstichter was Ismailov. Misschien zullen velen mij veroordelen, maar ik zou hem levenslang diskwalificeren. Dat kun je niet doen. Dit zijn vreselijke dingen”, zegt Kharitonov tegen RBK-Sport.”

Zowel Ismailov en Mineev werden door de politie opgebracht. Later kreeg elk van hen een boete van 10 duizend roebel voor grove schending van de gedragsregels tijdens officiële sportcompetities.

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page