Mike Passenier: 'Ik hou niet van dames vechten' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Mike Passenier: ‘Ik hou niet van dames vechten’

Mike Passenier: ‘Ik hou niet van dames vechten’

Mike Passenier de toptrainer van een groot aantal vechtsport atleten zoals Badr Hari was vandaag gast in de vechtersbazen podcast. In een panel werd Passenier gevraagd wie in zijn ogen de beste UFC-vechter is.

Volgens Passenier is Amanda Nunes een echte kampioen. De ongeslagen UFC-kampioene die al een reeks van rivalen de kooi uit mepte, weet van wanten. Toch zegt Passenier niet zo van het dames vechten te houden.

Nunes is een echte kampioen

,,Nunes maakt het iedere keer waar, hoe vaak skip je niet door als er dames in de kooi staan”, zegt Passenier. ,,Ze is al een tijdje kampioen, gaat niemand uit de weg en slaat iedereen kort. Ze is een echte kampioen. “

Passenier die nooit zijn mening onder stoelen of banken steekt vindt ook dat de nieuwe UFC-kampioen Francis Ngannou scherp moet blijven. ,,Vaak is het zo dat als je van niets ineens kampioen wordt, je kunt verslappen minder gaat trainen en andere gaat helpen”, zegt Passenier. Dat is iets wat je moet voorkomen zegt de topcoach. Bekijk de podcast voor meer interessante discussies.

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page