Mike Passenier: 'Ik hou niet van dames vechten' Nieuws
Nieuws

Mike Passenier: 'Ik hou niet van dames vechten'

Mike Passenier: 'Ik hou niet van dames vechten'

Mike Passenier de toptrainer van een groot aantal vechtsport atleten zoals Badr Hari was vandaag gast in de vechtersbazen podcast. In een panel werd Passenier gevraagd wie in zijn ogen de beste UFC-vechter is.

Volgens Passenier is Amanda Nunes een echte kampioen. De ongeslagen UFC-kampioene die al een reeks van rivalen de kooi uit mepte, weet van wanten. Toch zegt Passenier niet zo van het dames vechten te houden.

Nunes is een echte kampioen

,,Nunes maakt het iedere keer waar, hoe vaak skip je niet door als er dames in de kooi staan", zegt Passenier. ,,Ze is al een tijdje kampioen, gaat niemand uit de weg en slaat iedereen kort. Ze is een echte kampioen. "

Passenier die nooit zijn mening onder stoelen of banken steekt vindt ook dat de nieuwe UFC-kampioen Francis Ngannou scherp moet blijven. ,,Vaak is het zo dat als je van niets ineens kampioen wordt, je kunt verslappen minder gaat trainen en andere gaat helpen", zegt Passenier. Dat is iets wat je moet voorkomen zegt de topcoach. Bekijk de podcast voor meer interessante discussies.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws