In tranen: Alvarez gediskwalificeerd voor illegale actie Nieuws
Nieuws

In tranen: Alvarez gediskwalificeerd voor illegale actie

In tranen: Alvarez gediskwalificeerd voor illegale actie

Eddie Alvarez werd afgelopen nacht gediskwalificeerd na het uitdelen van illegale toen op Iuri Lapicus. Beiden stonden tegenover elkaar tijdens ‘ONE on TNT I’ in Singapore.

Het co-main event van ‘ONE on TNT I’ eindigde op een controversiële manier, toen er illegale slagen regenden van Alvarez op zijn tegenstander. De nederlaag was extra zuur omdat voor het eerst ONE Championship te zien was op TNT in Amerika en en voormalig UFC'er Alvarez had gehoopt te imponeren.K

Titelkans verkeken

Alvarez keerde terug na 20 maanden niet in actie te zijn geweest en nam de voormalige UFC-kampioen het op tegen de recente ONE lichtgewicht titeluitdager Iuri Lapicus, in een gevecht dat Alvarez mogelijk in zijn eigen kans op goud had kunnen stuwen in de Aziatische organisatie.

In plaats daarvan gaat Alvarez naar huis met een diskwalificatie verlies op zijn palmares, nadat Lapicus niet verder kon na stoten die door de scheidsrechter als onwettig werden beschouwd. Na de wedstrijd barstte Alvarez uit in tranen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws