Melvin Manhoef verliest in comeback gevecht van Japanner Igor Tanabe Nieuws
Nieuws

Melvin Manhoef verliest in comeback gevecht van Japanner Igor Tanabe

Melvin Manhoef verliest in comeback gevecht van Japanner Igor Tanabe

Melvin Manhoef kwam vandaag terug uit pensioen tijdens het INOKI BOM-BA-YE evenement in Tokio. De Nederlandse vechtlegende moest zijn meerdere erkennen in Igor Tanabe die Manhoef versloeg via leglock.

Het INOKI BOM-BA-YE evenement werd ter ere van de Japanse vechtlegende Antonio Inoki georganiseerd. Inoki overleed op 79-jarige leeftijd in september dit jaar. De wens van Inoki was om na zijn dood de INOKI BOM-BA-YE evenementen nieuw leven in te blazen.

Pensioen

Manhoef die deel uitmaakte van een goed gevulde vechtkaart werd echter gestopt door Tanabe. Deze nam Manhoef in een beenklem. Manhoef ging op 23 september met pensioen. na het verliezen van zijn Bellator MMA-wedstrijd tegen Yoel Romero.

Nederlander Alert Kraus die tegen Hideo Usami in de ring stond liep ook tegen een verlies aan. Kraus werd overweldigd door de 21-jarige Hideo Usami. Deze domineerde met boksen, trappen, knieën in het gezicht en low kicks.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws