UFC-ster Jose Aldo maakt boksdebuut in 2023! 'Droom die uitkomt' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Jose Aldo maakt boksdebuut in 2023! 'Droom die uitkomt'

UFC-ster Jose Aldo maakt boksdebuut in 2023! 'Droom die uitkomt'

Jose Aldo de voormalige UFC legende maakt zijn boksdebuut in 2023. eerder dit jaar kondigde Aldo zijn MMA-pensioen aan, maar hintte al op een vervolg in het boksen.

Nadat Aldo tijdens UFC 278 verloor van Merab Dvalishvili afgelopen augustus, kondigde hij zijn afscheid van MMA aan. De Braziliaan gaf aan dat hij klaar was met MMA, maar indien mogelijk graag een boksgevecht zou willen aangaan.

Aldo beëindigde zijn MMA-carrière met een record van 31-8 en wordt beschouwd als een van de beste vechters aller tijden. In zijn carrière behaalde de voormalige WEC- en UFC-kampioen vedergewicht opmerkelijke overwinningen op onder andere Frankie Edgar, Chad Mendez, Korean Zombie, Kenny Florian, Cub Swanson en Marlon Vera.

Droom

"Ik probeer het beste pad te zien dat ik nu zal nemen", zei Aldo. “Ik zal niet vechten in MMA, dat is zeker. Ik bedank iedereen die me belt vanuit andere organisaties, maar ik heb de UFC niet verlaten, ik blijf onder contract bij hen. " Volgens Anatoliy Sulyanov, de oprichter van Hardcore Boxing, zal Aldo in maart 2023 zijn boksdebuut maken in Dubai, de tegenstander moet nog worden bepaald.

“Op 18 maart is er een groot Hardcore Boxing evenement in Dubai. Ik ga je de namen nog niet vertellen, maar Jose Aldo en hoogstwaarschijnlijk zelfs Sergey "Crusher" Kovalev zullen op de kaart staan. Aldo zal vechten met een waarschijnlijkheid van 99,9 procent, we onderhandelen nu met Sergey", zei Sulyanov via telecomasia.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws