'Lijkenpikkers!' Strickland woest na dood UFC-legende Bonnar Nieuws
Nieuws

'Lijkenpikkers!' Strickland woest na dood UFC-legende Bonnar

'Lijkenpikkers!' Strickland woest na dood UFC-legende Bonnar

Sean Strickland berispt vechters omdat ze hulde brengen aan UFC-legende Stephan Bonnar. Strickland kan er niet goed tegen dat deze ineens dwepen met de overleden legende.

UFC Hall of Famer, Stephan Bonnar is donderdag 22 december op 45-jarige leeftijd overleden. Vrijwel direct na de bekendmaking van zijn dood kwamen er berichten voorbij op social media waarin veen bekende vechters aangeven een vriend van Bonnar te zijn geweest. Strickland noemt dit idioot en felt een hard oordeel.

“Ik ben een klootzak. Maar jullie verdomde mensen die het leuk vinden nadat hij stierf, posten foto's van hem nadat hij stierf ter ondersteuning en dit alles", zegt Strickland. Maar toen deze man aan de grond zat. Waar was je? En ik zeg niet dat je er voor hem moest zijn, maar toen was je er niet voor hem. Wees er nu niet voor hem, want nu heeft hij het niet nodig. Stelletje lijkenpikkers."

Ik ben een klootzak

Maar daar stopte het niet voor Strickland. "Stephan Bonnar is net overleden en net als mijn Instagram-feed, wordt Google overspoeld met soortgelijke foto's van soortgelijke mensen, 'hey, dit ben ik en Stephan Bonnar aan het trainen. We zijn maatjes zoals we vroeger vroeger rondhingen", vervolgde Stickland.

"Alsof ik een foto over hem ga plaatsen en dubbele likes krijg. Maar net als de mens was de Stephan Bonnar die ik kende verdomd gek. Hij was verslaafd aan opioïden, werd gearresteerd, werd uit een ziekenhuis gezet omdat ze hem geen opioïden wilden geven. Zijn sportschool ging ten onder tijdens Covid. En je kent me, ik ben een klootzak, alsof ik een klootzak ben, ik ga geen foto posten en zeggen: rust zacht.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws