Mellony Geugjes maakt terugkeer naar de ring: 'Knalpartij' Nieuws
Nieuws

Mellony Geugjes maakt terugkeer naar de ring: 'Knalpartij'

Mellony Geugjes maakt terugkeer naar de ring: 'Knalpartij'

Mellony Geugjes keert terug naar de ring op 11 mei als zij de Griekse Eirini Chatziiosifidou tijens Loca Fight Club in de ING Arena, Brussel.

Op 11 mei staat de vechtsportwereld stil bij de terugkeer van Mellony Geugjes naar de ring, waar zij het op zal nemen tegen de Griekse Eirini Chatziiosifidou tijdens het evenement Loca Fight Club in de ING Arena te Brussel.

Geugjes, bekend om haar indrukwekkende trackrecord en ervaring in de vechtsport, is klaar om weer in actie te komen zo meld zijn onze redactie vandaag.

Een gevecht vol verwachtingen

Mellony Geugjes, geen onbekende voor de diehard vechtfans, heeft in het verleden bewezen dat zij een formidabele tegenstander is. Haar gevecht tegen de nu UFC-vechter Manon Fiorot tijdens EFC Worldwide 80 in 2019 in Zuid-Afrika, heeft haar reputatie als allround vechter alleen maar versterkt.

Met een achtergrond die zowel techniek als kracht omvat, belooft het gevecht tegen Chatziiosifidou een spannende confrontatie te worden.

Match die belooft te vlammen

De verwachtingen zijn hooggespannen voor het gevecht tussen Geugjes en Chatziiosifidou. Met haar veelzijdigheid en ervaring is Geugjes een geduchte tegenstander voor de Griekse vechter.

Fans en volgers van de vechtsport kunnen zich opmaken voor een spectaculaire match die ongetwijfeld zal bijdragen aan de rijke geschiedenis van vrouwelijke vechtsport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws