Khalid El Moukadam toont kampioensklasse in slopende partij tegen Saif Harnafi Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Khalid El Moukadam toont kampioensklasse in slopende partij tegen Saif Harnafi

Khalid El Moukadam toont kampioensklasse in slopende partij tegen Saif Harnafi

Khalid El Moukadam en Saif Harnafi zette gisteravond wellicht een van de meest spectaculaire kickbokspartijen neer in de geschiedenis van Enfusion gisteravond in Nijmegen.

Gisteravond tijdens Enfusion #134 was de kickbokswereld getuige van een van de meest adembenemende gevechten in de geschiedenis van de organisatie. Khalid El Moukadam en Saif Harnafi stonden tegenover elkaar in de ring en wat volgde was niets minder dan spectaculair.

Harnafi neemt de leiding

Vanaf het begin was het duidelijk dat de toeschouwers getrakteerd zouden worden op een staaltje old school kickboksen. Saif Harnafi, bekend om zijn explosieve start, zette de toon voor de wedstrijd. Met een reeks krachtige stoten en trappen domineerde hij de eerste drie rondes, waardoor Khalid El Moukadam onder zware druk kwam te staan.

Ondanks de vroege overhand van Harnafi, toonde El Moukadam een ongekende veerkracht. Zichtbaar aangeslagen maar niet verslagen, vocht hij zich terug in de wedstrijd. Beide vechters lieten zien wat het betekent om letterlijk en figuurlijk terug te slaan, waarbij ze elk een acht tellen moesten incasseren.

De beslissende ronde

De spanning bereikte een hoogtepunt in de laatste ronde. Met de wetenschap dat elke acht tellen de wedstrijd kon beslissen, vochten El Moukadam en Harnafi met het hart van een leeuw. Het was Khalid El Moukadam die, door zijn ongeëvenaarde doorzettingsvermogen en incasseringsvermogen, geen ruimte meer gaf aan Harnafi. Zijn overwinning in deze uitputtingsslag bezorgde hem de titel van Enfusion lichtgewicht kampioen.

Met deze overwinning heeft Khalid El Moukadam niet alleen de titel gewonnen, maar ook de harten van vele kickboksfans. Zijn prestatie tegen Saif Harnafi zal ongetwijfeld de boeken ingaan als een van de meest memorabele momenten in de sport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws