'McGregor zwaar aan de doping!' Dit gebruikt hij volgens expert Nieuws
Nieuws

'McGregor zwaar aan de doping!' Dit gebruikt hij volgens expert

'McGregor zwaar aan de doping!' Dit gebruikt hij volgens expert

Joe Rogan vindt voormalig UFC-kampioen in twee divisies Conor McGregor niet netjes handelen. De UFC analist zegt dat McGregor waarschijnlijk zwaar aan de doping zit.

Podcaster en UFC commentator Rogan baseert dit onder andere op de recente foto's en video's van zijn lichaamsbouw die door McGregor online zijn geplaatst. De antidoping partner van de UFC, bevestigde dat McGregor is uit de testpool is en momenteel niet getest wordt op verboden stoffen. Ook dit is tegen de zin van Rogan.

Niet te vinden

"Hij trekt zijn shirt uit en poseert constant, en hij ziet eruit alsof zijn pis die USADA-beker zou doen smelten", zei Rogan op zijn podcast. “Het zou gewoon een gat door de bodem van die USADA-beker willen branden. Het rare is dat er een maas in de USADA zit waardoor je uit de testpool kunt komen. Je kunt uit de testpool komen en gewoon vechten."

Rogan kreeg bijval van Derek van het populaire YouTube-kanaal More Plates More Dates. Deze is een expert op het gebied van steroïden en prestatiebevorderende middelen. Hij vroeg hem welke door USADA verboden stoffen McGregor mogelijk zouden kunnen helpen bij zijn herstel.

Pushen

"HGH, peptiden, androgenen zijn zeer herstellend - alsof ze de botmineraaldichtheid versterken," zei Derek. "Er zijn bijvoorbeeld bepaalde dingen die lang in het systeem blijven die hij nooit zou kunnen gebruiken. Maar aan de bio-identieke kant, alles wat bot integriteit bevordert, infrastructuur afdwingt wel. Als ik hem was en ik niet werd getest, zou ik die vector hard pushen."

McGregor zal proberen om weer te vechten na een zware blessure.Sommigen hebben de wil van McGregor om te vechten in twijfel getrokken, gezien zijn enorme financiële succes. Rogan denkt dat de Ier meer dan wat dan ook lijdt aan zijn inactiviteit. Hij denkt dat McGregor meer dan in staat is om een comeback te maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws