'10 keer gestoken!' Bokskampioen overleeft mes aanval Nieuws
Nieuws

'10 keer gestoken!' Bokskampioen overleeft mes aanval

'10 keer gestoken!' Bokskampioen overleeft mes aanval

Mekhrubon Sanginov is naar Las Vegas overgebracht voor herstel van een schokkend steekincident. Het ongeslagen weltergewicht werd meerdere keren gruwelijk neergestoken.

De 13-0 ongeslagen ster, gerangschikt nummer negen door de World Boxing Association, overleefde op wonderbaarlijke wijze de aanval. Het incident vond plaats in zijn geboorteplaats Dushanbe, Tadzjikistan. Sanginov beschermde een andere man tegen een dronken man die een onschuldige omstander lastig viel.

Bijna dood

Sanginov werd meerdere keren in de borst gestoken toen hij tussenbeide kwam. Terwijl hij de man beschermde, zwaaide de aanvaller met een groot mes en stak hem meerdere keren neer. Het mes doorboorde bijna zijn hart.

“Ik moest een onschuldig persoon beschermen tegen deze gestoorde vent. Toen ik de deze hulpeloze man zag lastigvallen, werd ik er ziek van", zegt de bokser. ,,Ik kan dit soort lui niet uitstaan. Deze man die ik beschermde, had mijn hulp hard nodig. Ik ging bijna dood, maar het was voor een goed doel.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws