'Van 't padje af!' McGregor's doodsdreiging aan Poirier, Nate Diaz en meer.... Nieuws
Nieuws

'Van 't padje af!' McGregor's doodsdreiging aan Poirier, Nate Diaz en meer....

'Van 't padje af!' McGregor's doodsdreiging aan Poirier, Nate Diaz en meer....

Dustin Poirier, misschien wel een van de technisch meest begaafde boksers in de UFC ligt in het ziekenhuis. De situatie is dusdanig ernstig dat de topvechter al een paar dagen opgenomen is. Oud rivaal Conor McGregor pakt het moment aan Poirier aan te pakken en deze te beloven hem te doden als zij weer vechten.

De Amerikaan die UFC-icoon een gebroken been trapte ligt met een ernstige infectie in het ziekenhuis. Het blijkt te gaan om een stafylokok besmetting. De 33-jarige ging naar Instagram en schreef te vergaan van de pijn.

,,Dag 2 in het ziekenhuis gaan wordt serieus. Ik kan niet meer lopen en het doet verdomde pijn", schreef Porier. ,,Heb de hele dag in bed gelegen. " Oud-rivaal McGregor stak Poirier een hart onder de riem en schreef op Twitter een cynisch beterschap bericht. ,,Wordt snel beter."

Ik pak je aan

Poirier reageerde ,,Je bent klaar met het filmen van Roid House en klaar om weer geslagen te worden!?" McGregor kon het niet na laten om Porier te bedreigen en hem iets aan te doen. Fans reageerde; ,,McCrack is helemaal van 't Padje af, en lekker aan de pret sigaretten."

,,Ja, ik ben in Amsterdam opgepompt als (Jean Claude) VanDamme. Je bent niet alleen gekwetst vriend. Je was bang en gekwetst, vergeet het niet. Ik kom terug om je in een hokje te stoppen. Ik stuur je permanent van deze aarde", aldus McGregor.

Afgelopen nacht escaleerde de boel verder en kreeg McGregor het ook aan de stok met oud-rivaal Nate Diaz waartegen hij zegt dat hun derde gevecht er ook komt. Ook vertelde McGregor dat hij flink aan de rol is in onze hoofdstad.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws