McGregor valt Khabib aan! 'Idioot stop met die kritiek op anderen'
Home / Nieuws / McGregor valt Khabib aan! ‘Idioot stop met die kritiek op anderen’

McGregor valt Khabib aan! ‘Idioot stop met die kritiek op anderen’

Conor McGregor valt Khabib Nurmagomedov aan voor het niet respecteren van UFC-legende Jose Aldo. De Ier gelooft niet dat Khabib in een positie verkeert om Aldo te minachten na de overwinning van de Braziliaan op Pedro Munhoz tijdens UFC 265 afgelopen maand.

De overwinning van Aldo heeft veel lof gekregen, maar Khabib was niet zo onder de indruk. De voormalige UFC-lichtgewicht kampioen schoot het idee neer, dat Aldo als atleet weer een hoogtepunt bereikt. En beweerde dat Aldo er alleen goed uitzag tegen middelmatige tot lage concurrentie.

Hou toch op met praten

Dit was tegen het zere been van McGregor die het gelijk benutte om maar weer eens op zijn Russische aartsrivaal los te gaan. ,,Weer een persconferentie. Wat doet hij (Khabib. red) eigenlijk?”, zei McGregor McGregor Khabib tijdens een recente fan Q&A op Instagram Live. ,,Meer praten, hè? En dan Jose Aldo niet respecteren. De kleine idioot van een Khabib. Ik heb genoeg van deze kleine idioten die over mensen praten.”

McGregor staat momenteel aan de zijlijn na een verwoestende beenblessure opgelopen in de Dustin Poirier-trilogie tijdens UFC 264, waarbij de Ier zijn been brak na een ongemakkelijke aan het einde van de eerste ronde. inmiddels werkt de Ier hard aan zijn herstel, is geopereerd en zit alweer op de fiets.

Bekijk ook

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page