'Ik ben terug'! Conor McGregor 5 weken na operatie alweer op de fiets Nieuws
Nieuws

'Ik ben terug'! Conor McGregor 5 weken na operatie alweer op de fiets

'Ik ben terug'! Conor McGregor 5 weken na operatie alweer op de fiets

Conor McGregor, de Ierse UFC superster is niet voor een kleintje vervaard. Sterker nog slechts vijf weken na de operatie aan zijn been, die hij op gruwelijke wijze brak. Zit hij alweer op de fiets en zegt terug te zijn.

De Ier leed een van de meest gruwelijke beenbreuken die je maar kunt voorstellen. Deze lijken de afgelopen tijd vaker voor te komen en namen als kickbokslegende Badr Hari en UFC'er Chris Weidman ondergingen hetzelfde lot.

Ik ben terug

Echter lijkt McGregor een wonder genezing te ondergaan met behulp van de beste artsen die geld kunnen kopen. En geld is nou net waar McGregor geen gebrek aan heeft als een van de rijkste vechters ter wereld.

LEES OOK CONOR MCGREGOR EN VIJAND KAHBIB OORZAAK ANGST IN RESTAURANT

,,5 weken, 5 dagen postoperatief zit ik weer op de fiets. Werken vanuit de wereldwijde hub voor training en herstel van fysiotherapie", schrijft McGregor waarvan verwacht wordt dat hij niet eerder in actie komt dan 2022.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws