Vliegtuigcrash! Bokskampioen Gervonta Davis overleeft: 'crazy shit, bro' Nieuws
Nieuws

Vliegtuigcrash! Bokskampioen Gervonta Davis overleeft: 'crazy shit, bro'

Vliegtuigcrash! Bokskampioen Gervonta Davis overleeft: 'crazy shit, bro'

Gervonta Davis, bokskampioen heeft echt mazzel gehad. Het privé vliegtuig waar hij in zat crashte op de rumway, nog voordat het echt opsteeg. Maar de angst zit er goed in bij de bokser.

De 26-jarige Amerikaanse bokser kan het gelukkig navertellen maar staat nog te trillen op zijn benen. Via Instagram laat Davis weten dat hij niets markeert. ,,Het vliegtuig is gecrashed, zegt Davis in zijn Insta story. Ook zegt de hevig zwetende bokser; ,,Dit is crazy shit, bro".

Wat een mazzel

Davis moet wel een goede beschermengel hebben, want eerder in 2020 verongelukte hij al met zijn dikke sportbolide en liep het wrak uit. Davis betrokken bij een ongeval in de vroege ochtenduren van 5 november. Nadat hij naar verluidt zijn verjaardag had gevierd in een club in het centrum van Baltimore.

De bokser die in een Lamborghini Uris reed, negeerde rood licht reed en raakte de passagierszijde van een Toyota Solara. Video opnames van een nabijgelegen supermarkt zag de auto van Davis in botsing komen met het hek van de winkel en raakte total loss.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws