McGregor daagt Nate Diaz uit voor slap wedstrijd! 'Jij Kleine Klapper' Nieuws
Nieuws

McGregor daagt Nate Diaz uit voor slap wedstrijd! 'Jij Kleine Klapper'

McGregor daagt Nate Diaz uit voor slap wedstrijd! 'Jij Kleine Klapper'

Conor McGregor is blij met Dana White's Power Slap League. Vandaag daagde hij zelfs Nate Diaz uit voor een slap-off.

De rivaliteit tussen McGregor en Diaz is goed gedocumenteerd. Ze hadden twee gedenkwaardige gevechten onder de UFC-vlag. Ondanks een 1-1 gelijkspel, kwam er nooit een derde gevecht. Diaz is nu zonder UFC-contract, terwijl McGregor sinds juli 2021 uitgeschakeld is.

Het bevalt mij wel

De Ier ging naar zijn Twitter-account om UFC-president Dana White te prijzen voor zijn Power Slap League. ,,Deze power slap-kampioenschappen bevallen mij wel. Wie houdt er niet van om naar kwalitatief goed gekletter te kijken hahaha", schreef McGregor op social media (lees verder onder video).

McGregor grapte verder dat hij en Nate Diaz het zouden moeten uitproberen in White's nieuwste onderneming., Ik versus Nate erop voor de titel hahahaha, misschien is dat een titel waarmee je een grotere kans hebt om te winnen Nate, jij kleine slapper hahahaha."

Wat is een slap contest?

Slap contest (klapvechten) is ongeveer hoe het klinkt: twee mensen staan tegenover elkaar en slaan elkaar om de beurt met open hand op de zijkant van het hoofd. Het doel is om de tegenstander knock-out of bewusteloos te slaan.

In november vertelde de manager van Diaz, Zach Rosenfield, dat ondanks dat geen UFC contract meer heeft, nog steeds interesse heeft in een derde confrontatie met McGregor. ,,Hij heeft verklaard dat het voltooien van de trilogie met Conor McGregor iets is dat hem interesseert, en dat is niet veranderd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws