Mannen geven overvaller pak slaag: 'Leer kickboksen' (video) Nieuws
Nieuws

Mannen geven overvaller pak slaag: 'Leer kickboksen' (video)

Mannen geven overvaller pak slaag: 'Leer kickboksen' (video)

Verontrustende beelden van een man die gisterochtend in Brazilië probeerde een jonge vrouw te beroven worden massaal gedeeld op social media. De man werd flink aangepakt door een aantal buspassagiers die op weg waren naar het werk.

De beelden die onder andere gedeeld werden door een groot aantal vechtsport kanalen benadrukken dat het gevaar altijd op de loer ligt. ,,Het incident geeft nog maar eens weer hoe belangrijk het dat een vrouw zich moet leren verdedigen. Kickboksen of MMA-vechten", volgens een van de kanalen

Op de video is te zien dat een man de dame van achteren benaderd. Zijn schijnbaar dronken kompaan slentert er casual voorbij. totdat een bus stopt met een aantal arbeiders die de vrouw te hulp schieten. De man krijgt er flink van langs.

Zijn vriend lijkt zich er mee te willen bemoeien maar moet het ook afleggen. Uiteindelijke kiezen beide mannen het hazepad.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws