Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! 'Vechtsporter?' (video) Nieuws
Nieuws

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! 'Vechtsporter?' (video)

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! 'Vechtsporter?' (video)

Een man werd in elkaar geslagen met een boksbeugel tijdens een vechtpartij in Harlem, NY.
Op een vrijgegeven video is te zien hoe een man tegen de grond wordt gewerkt en met boksbeugels wordt geslagen. Er wordt gezocht naar de verdachte die volgens de Politie een vechtsport achtergrond moet hebben.

Een gevecht op een straathoek in Harlem, New York eindigde met een man die een andere man met boksbeugels op het hoofd sloeg. Volgens de politie, die dinsdag een video van de brutale aanval vrijgaf moet de dader een vechtsport achtergrond hebben, te oordelen aan de techieken die hij gebruikte.

Bruut geweld

Het incident vond 14 mei plaats, toen een 20-jarige man en de onbekende verdachte rond 22.00 uur ruzie kregen. Toen de ruzie escaleerde in een vechtpartij, deed de verdachte de boksbeugel om zijn beide handen en begon de 20-jarige volgens de politie herhaaldelijk op het hoofd te slaan.

Op de video is te zien hoe de verdachte de man op de stoep tegen de grond worstelt en hem vervolgens vasthoudt terwijl hij bijna 10 seconden op zijn hoofd slaat terwijl mensen van een afstand toekijken. De politie beschreef de verdachte als een man tussen de 33 en 36 jaar oud, ongeveer 1,80 meter lang en ongeveer 80 kilo zwaar. Hij droeg een zwart T-shirt en een donkere broek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws