? KO'tje gebruikt als boksmachine stormram! 'Kopstoot killer' (video) Nieuws
Nieuws

? KO'tje gebruikt als boksmachine stormram! 'Kopstoot killer' (video)

? KO'tje gebruikt als boksmachine stormram! 'Kopstoot killer' (video)

Met je vuisten sla je meestal op een boksmachine, maar dat je in z'n geheel ook het spierbonken apparaat te lijf kunt gaan is redelijk nieuw. Een man werd letterlijk gebruikt als stormram om er een te lijf te gaan.

De man in de video stond klaar om eens lekker uit te halen en de krachtmeter omhoog te zien schieten. Uit het niets werd hij opgepakt en met volle kracht tegen de boksbal geramd. Helemaal leek hij er niet mee te zijn.

Geen record

De meter liet ook geen record zien maar gelukkig bleef zijn petje wel zitten en heeft hij hij de bijnaam KO'tje. Eenmaal weer op de grond zette hij een korte achtervolging in, dreigde nog wat maar liet het daar bij zitten.

Boksmachines zijn merendeels uitgevonden om je testosteron level te laten zien. Vaak staan de metalen monsters op kermissen, maar kom je deze ook tegen op braderieën of speelhallen. Boksicoon Tyson Fury heeft zelfs zijn eigen lijn boksmachines en weet er wel raad mee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws