Luis Tavares: Glory Rivals gouden kans voor vechters (video)
Home / Nieuws / Luis Tavares: Glory Rivals gouden kans voor vechters (video)

Luis Tavares: Glory Rivals gouden kans voor vechters (video)

Luis Tavares is een van de topvechters binnen Glory Kickboxing, gisteren werd bekend dat de organisatie komt met het Rivals concept. Deze houdt een samenwerking in met collega vechtsport organisaties Enfusion en Rise. Tavares is er zeer enthousiast over.

Voor de vechtsport fans zal Glory Rivals een kennismaking zijn met voor hen nu nog onbekende vechters. De samenwerking met het Nederlandse Enfusion en het Japanse Rise zal interessante gevechten opleveren, tussen topnamen van de organisaties.

Luis Tavares die in maart voor de Glory lichtzwaargewicht titel tegen Artem Vakhitov is enthousiast, als voormalig Enfusion vechter ziet hij dan ook kansen. ,,Het is een gouden kans voor de vechters van de andere organisaties om in de schijnwerpers te komen”, zegt Tavares.

Dit wordt mooi

Er werd in het verleden vaak gespeculeerd over samenwerkingen tussen verschillende vechtsport organisaties, nu het een feit is zegt Tavares er veel van te verwachten. ,,Jongens als Endy Semeleer een grote kampioen bij Enfusion kan straks naadloos over. Glory biedt immers een wereldtoneel voor vechters.”

Tavares zegt ook ruim op tijd te zijn geïnformeerd door Glory dat Rivals er aan kwam. ,,Dit is zo goed voor het kickboksen en de vechtsport in het algemeen, ik verwacht er veel van. Ook kickbokslegende Badr Hari vindt het tijd dat het eindelijk gebeurt, hij ventileerde gisteren al zijn mening, lees hier meer.

Bekijk ook

Glory’s Alistair Overeem maakt worsteldebuut in Engeland

Alistair Overeem, de voormalige Nederlandse UFC-legende, zwaargewicht kampioen van Strikeforce en DREAM, tekende bij Glory Kickboxing, maar zal zijn debuut maken als prof-worstelaar.

ZIEN! Kickbokser met 1 arm slaat rivaal ‘KO’ (video)

Carlos Machado mist een arm, doet aan kickboksen en boekte een indrukwekkende knock-out afgelopen weekend

Bokskampioen (38) dood tijdens wedstrijd in Duitsland

De 38-jarige Turks-Duitse bokser Musa Yamak is zaterdag op tragische wijze overleden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page