Badr Hari: 'Dit had jaren geleden al moeten gebeuren' Nieuws
Nieuws

Badr Hari: 'Dit had jaren geleden al moeten gebeuren'

Badr Hari: 'Dit had jaren geleden al moeten gebeuren'

Badr Hari is blij met de komst van Glory Rivals welke vandaag bekend werd gemaakt. Glory Kickboxing gaat samenwerken met andere vechtsport organisaties. Iets wat volgens de kickbokslegende al lang had moeten gebeuren.

Het grootste nieuws in de geschiedenis van het kickboksen is met recht de aankondiging van Glory Rivals. Nog nooit eerder is een samenwerking op een dergelijk niveau tot stand gekomen. Het eerste evenement vindt dit voorjaar plaats in samenwerking met Rise uit Japan, gevolgd door Enfusion in mei.

Social media ontplofte met het nieuws en ook Badr een van de grootste namen binnen Glory en de kickbokswereld vindt dat het tijd wordt. ,,Eindelijk. Dit had jaren geleden al moeten gebeuren, maar niemand slaagde erin het te regelen. Nu doet Glory het", schrijft Badr op zijn Insta-stories.

Wie tegen wie

De fans kijken uit naar hoe Glory Rivals zich zal ontwikkelen en wie tegenover wie in de ring zullen staan. De stap lijkt meer dan logisch omdat organisaties uit leken te drogen wat de matchmaking betreft. Fans willen graag nieuw bloed tegenover elkaar zien (lees verder onder insta-post).

Badr Hari: 'Dit had jaren geleden al moeten gebeuren'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws