Badr Hari: 'Dit had jaren geleden al moeten gebeuren' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari: ‘Dit had jaren geleden al moeten gebeuren’

Badr Hari: ‘Dit had jaren geleden al moeten gebeuren’

Badr Hari: 'Dit had jaren geleden al moeten gebeuren'

Badr Hari is blij met de komst van Glory Rivals welke vandaag bekend werd gemaakt. Glory Kickboxing gaat samenwerken met andere vechtsport organisaties. Iets wat volgens de kickbokslegende al lang had moeten gebeuren.

Het grootste nieuws in de geschiedenis van het kickboksen is met recht de aankondiging van Glory Rivals. Nog nooit eerder is een samenwerking op een dergelijk niveau tot stand gekomen. Het eerste evenement vindt dit voorjaar plaats in samenwerking met Rise uit Japan, gevolgd door Enfusion in mei.

Social media ontplofte met het nieuws en ook Badr een van de grootste namen binnen Glory en de kickbokswereld vindt dat het tijd wordt. ,,Eindelijk. Dit had jaren geleden al moeten gebeuren, maar niemand slaagde erin het te regelen. Nu doet Glory het”, schrijft Badr op zijn Insta-stories.

Wie tegen wie

De fans kijken uit naar hoe Glory Rivals zich zal ontwikkelen en wie tegenover wie in de ring zullen staan. De stap lijkt meer dan logisch omdat organisaties uit leken te drogen wat de matchmaking betreft. Fans willen graag nieuw bloed tegenover elkaar zien (lees verder onder insta-post).

Badr Hari: 'Dit had jaren geleden al moeten gebeuren'

Scott Rudmann van Glory ziet grote gevechten voor zich, zo benoemde hij al een gevecht tussen Glory Kampioen Rico Verhoeven en bokskoning Tyson Fury, dit lijk te indiceren dat er cross over gevechten plaats zullen vinden. Boksers tegen kickboksers en MMA-vechters, het wordt spannend voor de fans om te zien met welke mix Glory Rivals zal komen.

Bekijk ook

Vechtmachine geeft 5 aanvallers pak slaag op parkeerplaats (video)

Wat doe je als er 5 man op je afkomen?

ZIEN! Bokser ring uitgeslagen, land op schoot fotograaf

John "Scrappy" Ramirez sloeg letterlijk zijn tegenstander Jan Salvatierra uit de ring afgelopen nacht in Las Vegas.

‘Jury heeft gefaald!’ Bellator vechtbaas niet blij met uitslag titelgevecht

Scott Coker, de grote baas van Bellator MMA is absoluut niet blij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page